Yeni Eğitim Öğretim Yılı Törenle Açıldı

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Törenle Açıldı

Çubuk Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda yapılan törenle 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı açıldı.

Çubuk Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda yapılan törenle 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı açıldı. Açılışa Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, İlçe Emniyet Müdürü Ali Sinop, çok sayıda veli ve öğrenciler katıldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak ve Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Müdürü Hayati Tamer"in öğrencilere ve velilere hitaben konuşmaları ile birlikte 2008 2009 Eğitim Öğretim yılı başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak öğrencilere ve programa katılan misafirlere hitaben yaptığı konuşmasında okula yeni başlayan cıvıl cıvıl çocukların heyecanını ve okulun açılmasının coşkusunu kendisinin de yaşadığını belirtti. Eğitim görevlisi olarak kendilerinin de her ders yılı başladığında çocukları eğitime kazandırmanın coşkusunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

 

“2007-2008 yılı Çok Başarılı Geçti”

             2007 2008 Eğitim Öğretim yılının bir değerlendirmesini yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak şunları söyledi;” Anadolu lise türünde 334 öğrencimiz, liseden mezun olan 204 öğrencimiz ÖSS ye yerleşmeye hak kazandılar. Sayın Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın sağladıkları imkânlar ve eğitime verdikleri önem ile öğretmenlerimizin fedakâr çalışmaları ile birlikte öğrencilerimizin çok çalışmalarıyla başarılı oldular. Öğrencilerimizden bu başarıyı daha ileriye taşımalarını bekliyoruz” dedi

 

            ÖSS de ve OKS" de dereceye giren öğrencilere Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı ve Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca çeşitli hediyeler verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum