YAZ OKULU AÇILIYOR

YAZ OKULU AÇILIYOR

ALTIN ÇOCUKLAR ETÜT MERKEZİ YAZ OKULU PROGRAMI BELLİ OLDU

Altın Çocuklar Etüt Merkezi, yoğun okul döneminden bunalan öğrencilerin keyifli ve verimli bir yaz tatili geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Altın Çocuklar Etüt Merkezi yaz sezonuna kampanya ile başlıyor.

Kayıtların kontenjanla sınırlı olduğu yaz okulunda, Kuran ve Ahlak Dersi, Yüzme Kursu, İngilizce kursu, Bol Tatil Kitapları Okuma ve Çözümü ile Zeka Atölyesi’nde Uygulamalı Eğitimler verilecek.

-Yaz tatilini spor ve kültürel kurslarla çocuklarımıza verimli hale getirelim

Altın Çocuklar Etüt Merkezi, 7–14 yaş arasındaki çocuklarımıza yaz tatili boyunca başta Kuran ve Ahlak Dersi, Yüzme Kursu, İngilizce kursu olmak üzere temel konularda kurslar altın gibi çocukları bekliyor.

Kültürel ve sosyal alanlarda verilecek olan kurların arasında yüzme kurslarının yanı sıra yabancı dil, kişisel gelişim, müzik ve el sanatları dallarında da eğitimler verileceğini söyleyen Okul Müdürü Burcu Erkin, yaz okulunun son kayıt tarihi 30 Nisan olarak belirlendiğini belirtti.

-Çocuklarımız eğlenirken öğrenecekler

Kursların 1. ve 2. sezon olmak üzere 5 er haftalık olarak tasarlandığını anlatan Burcu Erkin, ’’Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı yetişmesi ve yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmelerini sağlamak adına bu kursları düzenledik. Tüm ilçe halkımız çocuklarını gönül rahatlığı ile bize teslim edebilirler. Onlara kendi çocuklarımız gibi bakarak, uzman eğitmenler eşliğinde hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri kurslar veriyoruz.  1. sezon 23 Haziran - 25 Temmuz arasında 5 hafta ve 2. sezon 4 Ağustos - 5 Eylül 5 Hafta sürecek. Çocuklarımız 5 hafta boyunca eğlenirken öğrenecekler, öğrenirken eğlenecekler ’’ dedi.

-Yaz Okulunda Erken Kayıt Avantajı

Erken kayıt yaptıranlara Tek Sezon Full Paket 750 TL yerine 600 TL ve İki Sezon Full Paket 1500 TL yerine 1050 TL olarak belirlendi.  

yaz-okulu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum