Yaz Ayları Diye Ağız ve Diş Sağlığını Ertelemeyelim

Yaz Ayları Diye Ağız ve Diş Sağlığını Ertelemeyelim

Çubuk Ağız ve Diş Polikliniği, Yaz Ayları Diye Ağız ve Diş Sağlığını Ertelenmemesi Gerektiğine Dikkat Çekti

Çubuk Ağız ve Diş Polikliniği, Yaz Ayları Diye Ağız ve Diş Sağlığını Ertelenmemesi Gerektiğine Dikkat Çekti

Çubuk’un ilk ve en büyük ağız ve diş polikliniği olan Çubuk Ağız ve Diş Polikliniği, bazı vatandaşlar tarafından yaz aylarında ağız ve diş sağlığının ertelendiğine dikkat çekerek, bu nedenle telafisi zor olan veya telafisi mümkün olmayan rahatsızlıkların doğmasına neden olduğunu konusunda vatandaşları uyardı.

Çubuk’un ilk ve en büyük ağız ve diş polikliniği olan Çubuk Ağız ve Diş Polikliniği,  ağız ve diş sağlığı noktasında vatandaşları uyardı.

-Amman Dikkat! Diş ve Ağız Sağlığı İhmale Gelmez

Çubuk Ağız ve Diş Polikliniğinin tüm muayeneleri ücretsiz yaptıklarına dikkat çeken Çubuk Ağız ve Diş Polikliniği Sorumlu Diş Hekim Erdem Tokur, Çubuk Haber’e şu bilgileri verdi:

“Yaz aylarına girdiğimiz şu dönemler de; ağız ve diş sağlığı konusun da yine aynı birçok mevsim de devam ettiğimiz gibi ağız ve diş sağlığı bakımından özen göstermeliyiz. Yaz aylarında nispeten artış gösteren gazlı içecekler sıcak, soğuk içecekler tüketime artacağı için bazı içeceklerin dişler de yarattığı etkiler fazla olacaktır. Dolayısıyla ağız ve diş sağlığına daha çok önem göstermeliyiz. Herhangi ağız ve diş sağlığı bakımı konusun da yaz ayları tatil ayları olduğu için diş bakımı ya da diş sağlığı diş problemleri ertelene biliyor. Sağlığımız herhangi bir durum da ertelenmemesi gereken öneme sahiptir. Ağız ve diş sağlığına da bu şekil de önem göstermeliyiz. Ağız ve diş sağlığı ile ilgili birçok problemler bize gösteriyor ki karaciğer, mide kalp ve dolaşım sistemin üzerin de çok olumsuz etkilere sahiptir. Kalp hastalığının temelin de ağız ve diş sağlığı problemleri özellikle diş eti hastalıkları yatmaktadır. Diş eti problemleri kalp ve kalp kapakçığı ile ilgili doğrudan hastalıklara sebebiyet verecek durumdadır. Diş çürüğü ve diş kayıpları sindirim sistemimizin ve çiğnememizin etkilediği ve aynı zamanda mide bağırsak problemlerine de yol açar. O yüzden hem sağlıklı gülüşler hem estetik görüntü hem de sağlığımız için ağız ve diş sağlığına önem vermemiz gerekir.”

- Çubuk Ağız ve Diş Polikliniğinden Herkese Ücretsiz Diş ve Ağız Sağlığı Muayenesi

Polikliniklerinde 6 ünite 4 uzman ağız ve diş sağlığı hekimi, 4 pratisyen diş hekim ve toplam 15 sağlık personeliyle her türlü ağız ve diş sağlığı hizmeti verdiklerini vurgulayan Tokur, muayenelerin tamamen ücretsiz olduğunu söyledi.

-Sizleri Ağız ve Diş Muayenesine Davet Ediyoruz.

Özel Çubuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  

Adres: 2. Sk No:9, 06760 /Çubuk

TEL:(0312) 837 1837 - https://www.cubukdis.com/

2dsc09512.jpg2dsc09518.jpg2dsc09512.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.