Yavuzlar AVM’nin Sahiplerinden Ramazan ve Mustafa Yavuz Kardeşlerden, Kurban Bayramı Mesajı

Yavuzlar AVM’nin Sahiplerinden Ramazan ve Mustafa Yavuz Kardeşlerden, Kurban Bayramı Mesajı

Yavuzlar AVM’nin Sahiplerinden Ramazan ve Mustafa Yavuz Kardeşlerden, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yavuzlar AVM adına Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yavuz, "Bayramlar, toplumların milli birlik ve beraberlik duygularının zirveye çıktığı müstesna zaman dilimleridir" dedi.

İlçenin en büyük beyaz eşya, mobilya ve ev tekstili firması olan Yavuzlar AVM sahiplerinden Ramazan Yavuz mesajında, bayramların aynı zamanda, toplumsal başarıların elde edildiği önemli olayların sonucunda ortaya konulmuş günler olduğunu dile getirerek, "Bizleri bir Kurban Bayramı’na daha ulaştıran Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Mekke-i Mükerreme’den Medine-i Münevvere’ye hicret ettiğinde oradaki Müslümanlara hitaben, ’Sizin, eğlendiğiniz iki gününüz vardı. Allah size bu iki günün yerine onlardan daha hayırlı olan Ramazan ve Kurban Bayramı günlerini vermiştir’ buyurarak bu günleri bizlere armağan eden Peygamber Efendimize de sonsuz salat ve selam olsun. Allah’a nihayetsiz hamd-ü senalar olsun ki, Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramını ve şimdi de Kurban Bayramını hep birlikte, huzur ve bolluk içerisinde açtığımız iyilik sofralarımız ve diğer pek çok hayır ve hasenatımız, tövbe ve dualarımızla dolu dolu bereket aylarını daha geride bıraktık.  

Ramazan ayı boyunca elde ettiğimiz ahlaki erdemler, insani ve İslami değerlerin ardından birlikte geçirdiğimiz teslimiyet ve paylaşma bayramı olan Kurban Bayramından sonra da korunacak ve muhafaza edilecektir. Aziz milletimizin ve bütün inananların mübarek Kurban Bayramını kutlar, İslam aleminde, gönül coğrafyamızda akan kan ve gözyaşlarının dinmesine, insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.