Yaşlılar Haftası Eğlenceyle Kutlandı

Yaşlılar Haftası Eğlenceyle Kutlandı

Süleyman Demirel Huzurevinde "Yaşlılar Haftası" Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Yaşlılar Haftası kapmasında Çubuk Melikşah Mahallesinde Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Süleyman Demirel Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen programa, Belediye Başkanı Lokman Özden, Ankara İl Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Salih Çakırgöz, Çankaya Belediyesi Türk halk müziği sanatçıları, Çubuk Hayri Aslan Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve huzurevlerinde kalan yaşlılar katıldı.

Huzurevinde kalan yaşlılar için önce mangal yakılarak açık havada piknik yapıldı.

Daha sonra Çubuk Hayri Aslan Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından halk Oyunları sergilendi. Çankaya Belediyesi Türk Halk Müziği sanatçılarının eşliğinde devam eden eğlence programında öğrenciler ve huzurevi sakinleri doyasıya eğlendiler.

Çamaşır kurutma makinesi ihtiyaçları olduğunu söyleyen huzurevi sakinlerine çamaşır makinesi alarak hediye eden Özden, böyle anlamlı günde yaşlılarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Sizler bizim baş tacımızsınız. Bizlerde geleceğin yaşlılarıyız. Yaşlılarımız dünle bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır" dedib

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.