VEDAT GÜNEŞ YAZILARIYLA ÇUBUK HABER'DE

VEDAT GÜNEŞ YAZILARIYLA ÇUBUK HABER'DE

Altı yıl önce yayın hayatına başlayan ve İlçe de internet medyasının lokomotifi olan Çubukhaber her geçen gün bünyesine yeni kattığı isimlerle büyümeye devam ediyor.

Bu kez aramıza dahil olan isim Yazar Vedat Güneş... Gündeme dair yazılarıyla, yazar kadromuzun gücüne güç katacak olan Güneş, 'Sen Hiç Aşık Oldunmu' başlıklı yazısıyla hem siz okurlarla buluşmanın, hem de Çubukhaber ailesine katılmanın sevincini paylaşıyor.

Vedat GÜNEŞ kimdir.

1964 yılında Ankara’nın Beypazarı ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Beypazarı’nda, liseyi Ankara Meteoroloji Teknik Lisesinde tamamladı. 1984 yılında memur oldu. İşletme Fakültesini bitirdi. Birçok ilde memur ve idareci olarak görev yaptı. Halen Ankara’da ikamet etmektedir.

 

Kişisel gelişim konusunda eğitimler alan Güneş, birçok kamu kuruluşunda “Verimli Çalışma Teknikleri ve Zaman Yönetimi, Protokol Kuralları, Beden Dili, Kamu Kurumlarında Etkili İletişim ve Motivasyon, e-Devlet Uygulamaları” seminerleri verdi.

 

Türkiye Yazarlar Birliği üyesi olan Güneş, Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yaptı. Yeni Devir, Zaman, Genç Kuşak, Kültür Edebiyat, Günce, Hazan, Kelime, Varide, Lodos vb. gazete ve dergilerde yazı, şiir, hikaye ve makaleler; yerel gazete ve internet haber  sitelerinde köşe yazarlığı; Türkiye Yazarlar Birliği Bülteni ve Yıllığında Çocuk Edebiyatı ve Yayın Hayatı bölümlerini hazırladı, özel radyo ve televizyonlar için metin yazarlığı yaptı.

 

Şiirli Dakikalar (Beypazarı Belediyesi Kültür Yayınları-1,1998), Gözlerim Orman Yangını, (Günce Yayıncılık, Ankara,1999), Şiirimizde Kırşehir, (Kırşehir Valiliği Yayını, 2008), Kırşehir, Nevşehir, Aksaray İklimi (Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet Yayını, 2010-Mesleki Çalışma) adlı kitapları yayımlandı. Basımı devem eden MÜDÜR, MÜDÜR MÜDÜR başlıklı kitabı ise Yükseliş Kişisel Gelişim yayınları arasından yakında okuyucusu ile buluşacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.