Ustalar Güçlerini Birleştirdi

Ustalar Güçlerini Birleştirdi

Emrah Usta ile Yasin Usta güçlerini birleştirerek aynı çatı altında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyorlar.

Çubuk’un oto elektrik alanında bir numaralı firmalarından olan Yılmaz Oto Elektrik ile özellikle yeni nesil otoların tamir ve bakımında bir numaralı firmalarından olan Enka Oto Tamir bir çatı altında hizmet vermeye başladı.

Müşterilerin kapı kapı dolaşmasını engellemek amacıyla geniş bir alanda birlikte hizmet vermeye başlayan Emrah Usta ve Yasin Usta, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyorlar.

Çubuk’ta Oto Elektrik denince akıla ilk gelen isim olan Yasin Usta (Yılmaz Oto Elektrik), müşterilerine daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için Enka Oto Tamir Servisi ile birlikte hareket etmeye karar verdi.

Yaklaşık 2 aydır müşterilerini Çubuk Sanayi Sitesi 24. Sokak No: 13-15 adresindeki dükkanında ağırlamaya başlayan Çubuk’un gözde Oto Elektrikçisi Yasin Usta,  “Oto elektrik işi olan müşterilerimi artık yeni servisimize bekliyorum. Yeni dükkanımızda tüm oto elektrik işlerinin yanı sıra en kaliteli yedek parçalarla da hizmete devam ediyoruz. Emrah Ustanın deneyim ve tecrübesiyle birlikte bizde oto elektrik alanında verdiğimiz hizmetle tam tekmil olarak tüm müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Tüm ilçe halkına ve Çubuk Haber takipçilerine önemle duyuruyorum” dedi.

Yasin Usta, yeni açtıkları serviste her türlü Bilgisayar tamiri, bakımı ve satışının yapıldığın ifade ederek, “Can kardeşim Emrah Usta ile aynı çatı altında müşterilerimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Dükkanımızda her türlü oto elektrik işlerinin yanı sıra Bilgisayar konusunda da hizmet sunulmaktadır. Otolarında elektrik işi olanların ve oto tamir ve bakımı yaptırmak isteyenlerin, servisimizde sunulan hizmetlerden yararlanmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu ve Enka Oto’nun her iki konuda da Çubuk’ta tek olacağını öne sürdü.

Enka Oto’nun hizmetlerinden yararlanmak isteyenlerin; Emrah Usta’nın 0312 837 50 52  - CEP: 0507 454 17 95 ve Yasin Usta’nın 0537 477 62 18 nolu telefonlardan birine “Alo” demeleri yeterli olacak. Çünkü Yasin Usta ve Emrah Usta’da, müşteri memnuniyeti ön planda olup, hizmette sınır yoktur.

Biz de Çubuk Haber Ailesi olarak, genç işletmecilerimize hayırlı-uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, yeni mekanlarında kendilerine başarılar ve bol kazançlar diliyoruz.

2dsc03841.jpg2dsc03838.jpg2dsc03830.jpg2dsc03835.jpg2dsc03838.jpg2dsc03840.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum