Ünlü Baklavacı Bayram için tatlı siparişleri alınmaya başladı

Ünlü Baklavacı Bayram için tatlı siparişleri alınmaya başladı

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gitmesine ve Ramazan Bayram’ına sayılı günler kala, Ramazan Bayramı için de hazırlıklar başladı. Çubuk’un ünlü ev baklavacısı Çubuk Baklavacısı Pakize Çam’ın işyerinde Ramazan Bayramı için hazırlık telaşı başlarken, bayr

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gitmesine ve Ramazan Bayram’ına sayılı günler kala, Ramazan Bayramı için de hazırlıklar başladı. Çubuk’un ünlü ev baklavacısı Çubuk Baklavacısı Pakize Çam’ın işyerinde Ramazan Bayramı için hazırlık telaşı başlarken, bayram sofralarının vazgeçilmez ikramlarından olan tatlılar da yılların deneyimiyle marifetli ve hünerli elleriyle tatlandıracak.

Ramazan Bayramı telaşı içerisinde en önemli olan tatlılar için kimileri evinde hazırlık yaparken, kimileri de yılların tecrübesine güvenerek Ramazan bayramı için tatlıların siparişlerini veriyor.

Meşhur Çubuk Baklavalarını üreterek ilçeye ve başkente hizmet veren Pakize Çam, hem ramazan için hem de bayram tatlıları için siparişleri almaya devam ediyor. Vatandaşların her zaman tatlı siparişi verebileceği Çubuk Baklavaları çeşit çeşit tatlılarla damak tadınıza en uygun olanı seçebilme fırsatı sunuluyor.

Fiyatların farklı oluşunun tatlılarda herhangi bir tatlandırıcı ve yan ürün değil, doğal ürün kullanımından kaynaklandığını söyleyen Çam, “Bizim üzerinde durduğumuz en önemli şey doğal ürünler kullanmak ve hijyene önem vermektir. Bu nedenle de tatlıdan anlayanlar tarafından çok sayıda sipariş alıyoruz. Ramazan Bayramı için toplu sipariş almaya başladık. Çubuk baklavası, midye, bazlama, yufka, baklava, şöbiyet, bülbülyuvası ve sütlü nuriye. Tatlılarımız doğal olduğu için fiyatlarımız belki bazılarına göre yüksek olabiliyor. Cevizli ve fıstıklı baklava seçeneklerimiz bulunuyor. Her gün tatlılarımız taze çıkıyor. Tatlılarımızın hepsi tereyağlıdır. Vatandaş kendi damağından anlayacak tatlının taze olup olmadığını görünüşünden pek fazla anlaşılmaz. Yediğin zaman belli eder. İnsan sağlığı çok önemli ve tatlandırıcı kullanmıyoruz” diye bilgiler verdi.

Çubuk Baklavacısı

Pakize Çam

Adres: Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şehit Mustafa Arslan Caddesi No:58/1

Bekir Yılmaz Okulu arkasında Çubuk/Ankara 

Tel: 0538 875 41 08

2dsc02994.jpg

 

2dsc03002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.