Ünallar Çarşı’da Okul Kıyafetleri Satışı Başladı

Ünallar Çarşı’da Okul Kıyafetleri Satışı Başladı

Okulların açılmasına az bir süre kala okul kıyafetlerini getiren Ünallar Çarşı’da tüm okul kıyafetleri bulunuyor.

Ünallar Çarşı’da Okul Kıyafetleri Satışı Başladı

Çubuk’ta giyim sektörünün öncü kuruluşlarından olan Ünallar Çarşı, okul kıyafetlerindeki son uygulama ile ilgili olarak ‘Okulların Tespit Ettikleri Kıyafetleri’ getirerek satışlarına başladı.

Okulların açılmasına az bir süre kala okul kıyafetlerini getiren Ünallar Çarşı’da tüm okul kıyafetleri bulunuyor.

Çubuk’taki tüm okul kıyafetlerinin bulunduğu Ünallar Çarşı,” İlkokul, ortaokul ve lise düzendeki tüm okulların kıyafetleri bulunuyor.

Kaliteli ve hesaplı okul kıyafetlerin alınabileceği tek adres olan Ünallar Giyim, öğrenci ve ailelerini alış verişe bekliyor.

-Velilerimizi üzmeyecek fiyatlara satışlar başladı, acele ediniz…

Herkesin bütçesine uygun okul kıyafeti bulunduğunu anlatan Ünallar Çarşı’nın sahiplerinden Özkan Ünal,  “Okul kıyafetlerinin Okul Aile Birlikleri tarafından tespit edildiği günden bu yana ilçede okulların kıyafetlerini satıyoruz. Biz hem kaliteli hem de uygun fiyat prensibimizi koruyarak her aileye, her bütçeye uygun okul kıyafetleri getirdik. Özellikle bu yıl okulların açılmasının Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle fiyatlarımızda çok hassas davrandık. Vatandaşlarımız bir taraftan kurbanlıklarını alıyor, bir taraftan aileleri için bayramlık almak zorunda kalıyor, bir taraftan misafirlerini ağırlayacaklar ve bir taraftan da çocukları için okul masrafları olacak. Biz bu nedenle kaliteli ürün ve uygun fiyat diyerek kimseyi üzmeyecek fiyatlarda okul kıyafetlerinin satışlarına başladık. Velilerimizin gönlü rahat olsun gerekli kolaylıkları gösteriyoruz. Ancak biraz acele etsinler çünkü ürünlerimiz sınırlı sayıda” dedi

-Kıyafet tercihinde sağlık önemli

Velilere seslenen Özkan Ünal, yoğunluk artmadan hazırlıklarını yapmaları gerektiği uyarısında bulundu. Alınan kıyafetlerde sağlık açısından uyumlu şartları taşıyanların tercih edilmesi gerektiğini belirten Özkan Ünal, bilinmeyen ve güvenilmeyen yerlerden kıyafet alınmaması gerektiğini de hatırlattı.

okul-kiyaetleri.jpg-Üniformanın caydırıcı özelliği var

Okullarda üniformaların önemine de değinen Özkan Ünal, "Kötü alışkanlıkların ortaokullara kadar indiğini düşünürsek okul kıyafetlerinin bu konuda dışarıdaki sivillerle öğrenciyi ayırt etmesine yardımcı olacaktır. Böylelikle bir caydırıcılığı da olacaktır" diye konuştu.

-Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

İlçedeki tüm okul kıyafetlerinin bulunduğunu kaydeden Özkan Ünal, “Mağazamızda bütün okulların kıyafetleri bulunuyor. Yoğunluk artmadan velilerimizi mağazalarımıza bekliyoruz. Ayrıca bugünden 2014-2015 eğitim yılının tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı

2dsc08557.jpgunallar1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.