Ülkü Ocaklarından Basın açıklaması

Ülkü Ocaklarından Basın açıklaması

Basında Ülkücülerle İlgili Çıkan Mesnetsiz Haberlerle İlgili Basın Açıklaması

29 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça, aziz milletimizin bu süreçte siyasilerden beklediği olgunluktan ve demokratik teamüllere saygıdan uzak, bununla birlikte siyaset üslubunu kirleten bir takım insanlar, mesnetsiz iddialarını dile getirmeye ve kendi karakterlerindeki zaafları sergilemeye başlamışlardır.
Siyaseti; Anadolu insanımızın temiz duygularını sömürerek kirli menfaat ortamlarını oluşturmak sanatı olarak gören, yalanın, ilkesiz ve tutarsız siyasetin temsilcisi; ahlâk ve karakter yoksunu, omurgasız insanlarla, ülkücü dünya görüşüne sahip, inanmış, samimi insanlarımızın hiçbir ilişkisi olamaz.
Ülkücüler; Türkiye"nin her bölgesinde, siyasi arenadaki temsilcisinin MHP olduğu bilinciyle partisinin ve teşkilatının belirlemiş olduğu adaylara sahip çıkmakta ve desteklemektedirler.


Malum şahsın açıklamasına göre; “Milliyetçi Hareket kendisini iyi tanımaktadır.” Tanıdığı içindir ki; son açıklamalarından sonra bile, Ülkücüler; bu şahsa cevap vermeye bile tenezzül etmeyeceklerdir. Bilinmesini isteriz ki, tarafımızca düşmanlık dahi; vasıf, duruş ve karakter gerektirmektedir. Adı geçen şahısta bu vasıf, duruş ve karakterin esamesi dahi bulunmamaktadır. Bu açıklama, malum şahsa bir cevap değil, Türk Milletine ve Çubuk Halkına yaptığımız bir çağrıdır. Kamuoyu tarafından da böyle algılanması gerekmektedir.
Unutulmasın ki, “it itliğini, kurt kurtluğunu yapar” ve dahi herkes kendisine yakışanı yapar.
Biz Ülkücüler, “it izini, kurt iziyle” karıştırmayız, karıştırana hak ettiği cevabı veririz ve gereken tavrı gösteririz. 


  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

                                                                   Çubuk Ülkü Ocakları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum