TÜRK KIZILAYI ÇUBUK ŞUBESİ’NDEN İFTAR...

TÜRK KIZILAYI ÇUBUK ŞUBESİ’NDEN İFTAR...

Türk Kızılayı Çubuk Şubesi’nin Kızılay Konferans ve Düğün Salonu’nda düzenlediği ‘Geleneksel İftar Yemeği’nde; İlçe protokolü, şehit aileleri ve engelliler bir araya geldi.

Şuayip YAMAN

Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç, Şehit yakınları, Gaziler ve engelliler onuruna verdiği iftar yemeğinde onlarla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın kendilerine şehit aileleri, gaziler ve engellilerin her zaman yanında olmalarını istediğine de dikkat çeken Koç, sadece yılda bir kez düzenlenen iftar yemeğinde değil, her zaman onların yanlarında olduklarını söyledi.

 

İftar yemeği öncesi şehit aileleri, gaziler ve engellileri tek tek karşılayarak onlarla sohbet eden Koç ve yönetim kururlu üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı da verdiler.

 

Bu toprakları vatan kılan şehit yakınları ve gaziler ile güzelliklerin paylaşıldığı Ramazan ayında, birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Çubuk Şube Başkanı Koç,

“Bu güzel vatan toprakları ve bayrağımız için canlarını seve seve veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve mutlu uzun yıllar, engellilerimize de engelsiz bir yaşam diliyorum.

 

Kızılay’ın kapısı sizlere daima açıktır. İftar yemeğimize katılımınızdan dolayı yönetim kurulumuz adına hepinize teşekkür ederim.

 

İftar yemeğinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bazı şeyler gönülden kopmalı sloganıyla başlattığımız çalışmalar ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdi” diyerek herkese iyi bayramlar...”

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı ve aynı zamanda Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı olan Zeki Avan yaptığı konuşmada, “Türk Kızılay’ı her zaman yanımızda oldu. Destek ve katkılarını hiçbir zaman esirgemediler. Onlarla hep dayanışma içinde olduk.

 

Başarılarının devamını diliyorum. Bu iftarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

 

Ayrıca Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde bugün akşam saatlerinde PKK'lı teröristlerin askeri üs bölgesine roketatarlı saldırısında 2 askerimizin şehit, 3 askerimizin ise yaralandığını öğrenmiş bulunuyoruz. Acımız ve üzüntümüz büyük...  

 

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum” 

 

İftar sonrası İlçe Müftüsü Muharrem Genç tarafından dua okundu hep birlikte “Amin” denildi.

 

 

iftar-vert-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.