Türk Kızılay Derneği Çubuk Şubesine telekkür ziyareti

Türk Kızılay Derneği Çubuk Şubesine telekkür ziyareti

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği üyeleri, ‘6. Uluslararası Çubuk Kültür Festivali’nde kendilerine destek veren Türk Kızılay Derneği Çubuk Şubesine telekkür ziyaretinde bulundular.

Bu yıl 16-19 tarihleri arasında düzenlenen ‘6.Uluslararası Kültür Festivali’nde açtıkları stant için kendilerine malzeme desteğinde bulunan Türkiye Kızılay Derneği Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç’u makamında ziyaret ettiklerini söyleyen Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, kendilerine verilen desteğin şehit aileleri ve yakınları tarafından çok büyük takdir gördüğünü belirtti. Yapılan ziyaretin bir diğer nedeninin de Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanlığı görevine getirilen Selahattin Koç’a hayırlı olsun ziyareti olduğunu kaydeden Avan, sözlerine şöyle devam etti:

’’ Türk Kızılay’ının yurt içinde ve yurt dışında yapmış olduğu başarılırı çalışları tüm halkımız biliyor. Özelliklede son zamanlarda kardeş ülke Pakistan’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle orada yapmış olduğu başarılı çalışmaları her vatan evladı gibi bizde takdirle karşılıyoruz. Türk Kızılay’ı teşkilatının yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Bu yoğun çalışmaları yanında ilçemizde yapılan festival süresince şehit aileleri, gazileri ve standımıza gelen misafirlere ikram edilmek üzere bağışlamış oldukları maden suyu ile vermiş oldukları desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz’’ dedi

 Konuşmasını ardından günün anısına Dernek başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Kızılay’ı Dernek Başkanı Selahattin Koç’a günün anısına şehitler duvar saati hediye etti.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinin kendilerini ziyaret etmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç’da, Terör Mağdurları Derneği olarak şehit ve gazilerle ilgili yapmış olduğu başarılı çalışmaları da kendilerinin çok iyi bildiklerini ve takdir ettiklerini kaydederek, ’’Bizde Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi olarak her zaman kendilerinin yanında olacağız.  Bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizlere hediye etmiş olduğunuz maneviyatı büyük olan, şehitler saatini şahsım adına değil, Türk Kızılay Derneği adına alıyor ve teşekkür ediyorum’’diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.