TUĞRA KURUYEMİŞ İKİNCİ ŞUBESİNİ DE AÇTI...

TUĞRA KURUYEMİŞ İKİNCİ ŞUBESİNİ DE AÇTI...

Tuğra Kuruyemiş ikinci şubesini de açtı.

  Şuayip YAMAN

Tuğra Kuruyemiş’in 2. Şubesi Atatürk Mahallesi - Karagöl Caddesi No: 1/A - Çubuk/ANKARA adresinde açıldı.


Halkın yoğun ilgi gösterdiği mağaza açılışı protokol ve Tuğra Kuruyemiş ortakları tarafından gerçekleştirildi.

 

Osmanlı Mescidi İmamı Hikmet Koyuncu tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan İlçe Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Tuğra Kuruyemiş’in ilçe halkı ve işletme sahiplerine hayırlı-uğurlu olması dileğinde bulunarak, “Böylesine özel ve güzel işletmelerin açılıyor olması bizi son derece mutlu ediyor. Dedi.


Konuklara çeşitli ikramların sunulduğu törende Tuğra Kuruyemiş’in açılış kurdelesi; Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı ve AK Parti Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Taşkesti, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, İyi Parti Çubuk İlçe Başkanı Raşit Burkay Özgün ve Çubuk Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Harun Yazıcı tarafından birlikte kesildi.

 

 Tuğra Kuruyemiş’in yeni ortaklarından Vural İçel; Tuğra Kuruyemiş-Kurukahve ve Şekerleme şubemizi açmamızdaki amaçlarımızdan birisi de taze ve kaliteli ürünler sunarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli.

 

Kalitesinden ve tazeliğinden ödün vermeden müşterilerimizin de desteği ile şubelerimizde yeniliklere devam edeceğiz. Dedi.

 

Diğer ortak Kemal Topçu ise, İlk şubemizi 2012 yılında Cumhuriyet Mahallesi - Atatürk Caddesi No: 1/A Çubuk/ANKARA adresinde hizmete açmıştık.

 

İlk mağazamızda olduğu gibi ikinci mağazamızda da kalite, güler yüzlü hizmet anlayışı ve ürün çeşitliliği ile kentte örnek teşkil etmeye devam edeceğiz.

 

Yeni bir işyeri daha açarak ilçe halkıyla yeni bir mekânda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımıza bizzat gelerek bizi yalnız bırakmayan protokole ve halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. cb8bbfd1-4470-487e-9cc7-7edd17d0cfdc-vert.jpg  

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.