TRAMVAY COFFEE’NİN AÇILIŞI YAPILDI

TRAMVAY COFFEE’NİN AÇILIŞI YAPILDI

Genç girişimcilerden Yağmur Marketlerin sahibi Mehmet Öztürk ve Kuzey Yıldızı Düğün Salonu sahibi Sinan Kocabaş tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Ehlibeyt Caddesi üzerinde hizmet sektörüne kazandırılan Tramvay Coffee’nin açılış töreni bugün gerçekleş

Genç girişimcilerden Yağmur Marketlerin sahibi Mehmet Öztürk ve Kuzey Yıldızı Düğün Salonu sahibi Sinan Kocabaş tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Ehlibeyt Caddesi üzerinde hizmet sektörüne kazandırılan Tramvay Coffee’nin açılış töreni bugün gerçekleşti.

Bu hafta sonu farklı konsepti ve zengin menüsü ile hizmet vermeye başlayan Tramvay Coffee’nin açılışına yoğun bir katılım oldu.

Açılışa İlçe Kaymakamı Adem Keleş, Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Olmuş, Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rumi Türkoğlu, Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Kılıç, DevaPark Hastanesi Sahibi Tunahan Zengin, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Nevzat Kılıç, Hastane Müdürü Özgür Koç, belediye meclis üyeleri, basın mensupları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kaymakam Adem Keleş, kısa bir konuşma yaparak işletme sahipleri Mehmet Öztürk ve Sinan Kocabaş’a ve ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletirken alkışlar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

KEŞFEDİLESİ MEKAN

Tramvay Coffee, haftanın her günü kaliteli bir kahvaltı, lezzetli kokoreç, hamburger ve aperatifler ya da güzel bir içecek eşliğinde vakit geçirmek isteyen. misafirlerini ağırlamak üzerine kurgulanmış bir konsepte sahip. Servis ve hizmet kalitesiyle Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini bütçeye uygun fiyatlarla sunan Tramvay Coffee de dostlarınızla hoş sohbetler eşliğinde oturabilir ve maçları dev ekranda izleyebilirsiniz.

Mekân, benzersiz menüsü, ferah dekor ve konseptiyle hizmetten memnun müşteri portföyünü her geçen gün arttıran bir işletme olarak ön plana çıkıyor.

İlk günden adeta yıldızlar geçidine dönen açılışın ardından kafeye gençlerin yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Taze kahvenin lezzetli menülerin ve keyifli sohbetlerin yeni adresi sloganıyla açılan kafede menülerin yanında sınırsız içecek verildiğini ve bir çok aperatifin ücretsiz verildiğini duyururuz.

Adres:Yıldırım Beyazıt Mah. Ehlibeyt Caddesi  Sokak No:1 (Kuzey Yıldızı Düğün Salonu Karşısı) Çubuk /Ankara

Tel:0312 838 54 54

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.