Trafik Kazası: 2 ölü, 6 yaralı

Trafik Kazası: 2 ölü, 6 yaralı

Meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Yaralılardan beşinin Balıkesir 6. Ana Jet Üssü'nde görevli astsubay olduğu bildirildi.

Osman Duru'nun kullandığı 06 AY 3848 plakalı otomobil, Sertavul Geçidi Alahan mevkinde, Mersin'den Konya'ya giden Uğur Tekin (26) idaresindeki 10 ABY 22 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, 06 AY 3848 plakalı otomobilin sürücüsü Duru ile otomobilde yolcu olarak bulunan Çubuk Belediye Personeli olan Ahmet Maden (44), olay yerinde öldü.

Aynı araçta bulunan ve yaşamını yitiren Maden'in amcasını oğlu  Ahmet Maden (37) ile diğer otomobilde bulunan ve Balıkesir 6. Ana Jet Üssünde görevli olduğu bildirilen sürücü Uğur Tekin, Selahattin Uysal (29), Ali Doğan (20), Ahmet Çam (20) ve Serkan Atalay (20) yaralandı.

Yaralıların Mut ve Karaman Devlet Hastanelerine kaldırıldığı kaydedildi. Yaralı askeri personellerin Konya'da kurs gördükleri ve hafta sonu tatilini geçirmek için Mersin'e gittikleri öğrenildi.



KAZADA YARALANAN 6 KİŞİ TABURCU EDİLDİ

Mersin'in Mut içesindeki trafik kazasında yaralanan 5'i Balıkesir 6. Ana Jet Üssü'nde görevli astsubay olmak üzere 6 kişi, tedavi gördükleri hastanelerden taburcu edildi.

Sabaha karşı Mersin'den Konya istikametine giden Uğur Tekin (26) idaresindeki 10 ABY 22 plakalı otomobille çarpışan 06 AY 3848 plakalı otomobilin ölen sürücüsü Osman Duru (40) ile yanındaki Ahmet Maden'in (45) cenazesi, Ankara'nın Çubuk ilçesinde toprağa verilmek üzere ailelerine teslim edildi.

Bu arada, Mut ve Karaman Devlet hastanelerine kaldırılan, ölen Ahmet Maden'in amcasının oğlu Ahmet Maden (37) ile diğer otomobilde bulunan ve Balıkesir 6. Ana Jet Üssü'nde görevli olduğu bildirilen sürücü Uğur Tekin, Selahattin Uysal (29), Ali Doğan (30), Ahmet Çam (30) ile Serkan Atalay'ın (30) tedavilerinin ardından taburcu edildikleri belirtildi.

Yaralı askeri personelin Konya'da kurs gördükleri, hafta sonu tatilini geçirmek için Mersin'e geldiklerinin belirlendiğini kaydeden yetkililer, karşı yönden gelen otomobillerin çarpıştığı kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.