TOKİ konutlarının temeli, törenle atıldı.

TOKİ konutlarının temeli, törenle atıldı.

Çubuk'ta yapılacak TOKİ konutlarının temeli, törenle atıldı.

Temel atma törenine, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Memiş, İlçe Jandarma Komutanı Murat Tiryaki ve yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, törende yaptığı konuşmada, ilçenin çok hızlı bir şekilde gelişmeye başladığını belirterek, 2011'in inşaat sektörü açısından atılım yılı olacağını ifade etti.

Eğitimden sağlığa, sağlıktan alt ve üst yapıya kadar Çubuk'ta bir devrim yaşandığını anlatan Özden, "İlçemiz Ankara'nın parlayan bir yıldız şehri haline gelmiştir. Bu başarılar birlik ve beraberliğimizin başarısıdır. Bu başarıların devamını diliyorum. İlçemize yatırımlar konusunda destek olan başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm ekibine ilçem adına teşekkür ederim. Bugün temeli atılan bu toplu konutların bütün vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaymakam Meftun Dallı da konuşmasında, ilçede ilk defa TOKİ tarafından toplu konut yapımına başlandığını hatırlatarak, "TOKİ tarafından Aşağı Çavundur Mahallesi'ne bağlı bölgede Tahtayazı yolunda başlatılan proje yapılaşma ve şehirleşme anlamında olduğu kadar sosyal anlamda da çok önemli bir projedir. 120 bin metrekarelik alanda 30 blok ve 484 konuttan oluşan proje kapsamında gelir seviyesi düşük insanlarımızın ev sahibi olması sağlanmış olacaktır. İçerisinde cami, ticaret merkezi, 24 derslik ilköğretim okulu ve bir sosyal tesis de bulunacak. İlçemize hayırlı uğur olsun" dedi.

Konuşmaların ardından temele ilk beton Kaymakam Dallı ve Başkan Özden tarafından atıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum