Temiz Çevre,Sağlıklı Yaşam Kampanyası

Temiz Çevre,Sağlıklı Yaşam Kampanyası

Çubuk Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi işbirliği ile ’’Temiz Çevre, Sağlıklı Yaşam’’ kampanyası başlatıldı.

Bir ay süresince devam edecek kampanyaya Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Ahmet Tandoğan, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Satılmış Bilici ve Aile Yaşam Merkezi üyeleri katıldılar.Kampanya hakkında bilgi veren Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Ahmet Tandoğan, ""Bireylerin yaşadıkları kentte temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri ve bu konuda gerek çocukların gerekse gençlerin bu bilince sahip olmalarını temin etmek, her bireyin yaşadığı ortamı temiz ve düzenli gördüğünde kendisinin ve başkalarının duyacağı mutluluğu paylaşmasını sağlamak amacıyla Temiz Çevre, Sağlıklı Yaşam kampanyasını başlattık"" dedi.

Ankara Bulvarı üzerinde bulunan Çubuk Aile Yaşam Merkezi önünde başlayan""Temiz Çevre, Sağlıklı Yaşam"" için yürüyüş ve çöp toplama kampanyası, Çubuk Belediyesi önünde bitti. Ellerinde çevreye duyarlı olunması ile ilgili pankartlar, eldivenler ve çöp poşetleri ile yaklaşık dört bin metre yürüyen çevreci üyeler, yol boyunca da çöp topladılar. Grubu Belediye önünde elinde karanfil ile karşılayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ""Amaçları çevre temizliğine katkıda bulunmak ve çevre bilincini faaliyetleri ile toplumun her bölümüne yerleştirmek olan bu duyarlı Aile Yaşam Merkezi üyelerimize teşekkür ederim. Topladıkları çöplerle havayı, suyu ve toprağı kurtarma yolunda önemli bir adım attıklarının bilincindeler. Daha yaşanılır bir çevre için herkese güzel örnek oluyorlar. Ben bu faaliyetinizi ve sizleri alkışlıyorum"" şeklinde konuştu.

Daha sonra meclis salonunda kampanyaya katılan üyelere meyve suyu ve simit ikram eden Başkan Özden, bu kampanyayı başlatan başta merkez Müdürü Ahmet Tandoğan ve ekibine teşekkür etti. İlçenin doğal güzelliği ve yeşilliği ile Ankara"nın en güzel ilçesi olduğunu vurgulayan Başkan Özden,""Bu güzellikleri gelecek kuşaklara en güzel şekilde emanet etmemiz gerekmektedir. Eğer biz bu güzellikleri bir şekilde bozar isek o zaman insanlarımız ve canlılar sağlıksız bir ortamda yaşarlar. Bundan sonra burada çocuklarını çöp toplarken gören veliler, artık çevre temizliği konusunda daha da duyarlı olacakları umudundayım"" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum