Tarım Makina ve Ekipmanları Destekleme Müracaatları Başladı

Tarım Makina ve Ekipmanları Destekleme Müracaatları Başladı

Tarım Makina ve Ekipmanları Destekleme Müracaatları Başladı

Çubuk İlçe Tarım Müdürlü Cengiz Akbayrak, 2011 yılına ait Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında makine ve ekipman alımlarının desteklenmesi ile ilgili müracaatların başladığını bildirdi.

Akbayrak yaptığı açıklamada, 2011 yılına ait kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında makine ve ekipman alımlarının desteklenmesi ile ilgili tebliğ ve uygulama rehberinin yayınlandığını bildirdi.

Çiftçilerin konu hakkında bilgilendirilmesi amacıyla ilçe tarım müdürlüğünde toplantılar yapıldığını ifade eden Akbayrak, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimize destekleme uygulamaları ile ilgili bilgilendirici toplantılar yapıyoruz. Ayrıca ekiplerimiz tarafından köyler dolaşılarak da bilgilendiriliyor. Çiftçilerimizin, desteklemelerden azami şekilde yararlanılması için bu konuya gerekli ilgiyi göstermelerini istiyoruz. Desteklemeden faydalanmak isteyen çiftçilerimizin 2011 yılı ÇKS başvurularını yapmaları gerekmektedir. Müracaatların Ankara Tarım İl Müdürlüğü Destekleme Şube Müdürlüğü'ne 22 Nisana kadar yapılması gerekmektedir. Çiftçilerimizin mağdur olmaması için müdürlüğümüze gelmeleri ve gerekli bilgileri almaları gerekmektedir"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.