SP ilçe Başkanı Mertoğlundan Mevlid Kandili Mesajı

SP ilçe Başkanı Mertoğlundan Mevlid Kandili Mesajı

Saadet Partisi Çubuk İlçe Başkanı Yusuf Mertoğlu Mevlid Kandili Dolayısıyla mesaj yayımladı.

“Bu gece alemlere rahmet olarak gönderilen yüce peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa(SAV)'in doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili"ni idrak ediyoruz.

Karanlıklar O"nunla aydınlandı. Nefretler O"nunla sevgiye dönüştü. Huzur ve kardeşlik adına umutlar O"nunla yeşerdi. O; zulmün ve cehaletin hakim olduğu bir dünyaya kurtuluş muştusu oldu.

İnsanlığın maddi ve manevi felakete sürüklendiği bu dönemde O"nun getirdiği ışığa her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğu açıktır.

İnsanlık bu ilahi mesaja kulak verdiği zaman huzur buldu. O; sadece İslam dünyasının değil bütün insanlığın saadetinin teminatı oldu.

Böyle bir peygamberin ümmeti olmak en büyük şereftir. Ama aynı zamanda en büyük sorumluluktur. İnsanlığın kurtuluşu için çalışmak ve yeni bir dünyayı kurmak için çaba harcamak zorundayız.

Cenabı Hakk hepimize O"nun değerlerine hakkıyla sahip çıkmayı ve aydınlattığı yolda yürümeyi nasip etsin. Bu müstesna gecenin hatırına bizlere, bütün İslam aleminin birlik ve beraberliğini gerçekleştirme gücü versin. Bu gece, barış ve huzur içinde yaşayan yeni bir dünyanın kuruluşu için başlangıç olsun.

Bugün aynı zamanda af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek bir gündür. Gelin, bu gece dualarımızla O"nun şefaatine ve merhametine sığınalım.Saygıdeğer, İlçe Halkımızın ve Tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutluyor, bir kez daha bütün insanlık için huzur, barış ve adalet temenni ediyorum.”

YUSUF  MERTOĞLU
SAADET PARTİSİ ÇUBUK İLÇE BAŞKANI

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.