Somuncu Pen Sanatsal Çerçeve

Somuncu Pen Sanatsal Çerçeve

Sanatı duvarınıza asmak istemez misiniz? ‘SOMUNCU PEN’ Osman Somuncu Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirerek Sanatsal Resim Çerçeveleri imalatına başladı. Her model ve renkte çerçeve imalatına başlayan ‘SOMUNCU PEN’ Osman Somuncu, eserlerinizin sanatsal değeri

Sanatı duvarınıza asmak istemez misiniz? ‘SOMUNCU PEN’ Osman Somuncu Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirerek Sanatsal Resim Çerçeveleri imalatına başladı. Her model ve renkte çerçeve imalatına başlayan ‘SOMUNCU PEN’ Osman Somuncu, eserlerinizin sanatsal değerini ortaya çıkartırken, ev ve işyerlerinizin dekorasyonuna sanat katıyor.


İşletmeciliğini Osman Somuncu’nun yaptığı Somuncu Pen, Gedizpen’in pen ve cam ile çelik kapı yetkili üreticiliğinin ardından ilçede ilk defa sanatsal resim çerçeveleri üretimine de başladı.

Her model ve renkte sanatsal resim çerçeveleri üretimini yaptıklarını söyleyen Somuncu Pen’in sahibi Osman Somuncu, yağlı boya tabloları çerçeveleme, varaklı ayna yapımı, altı ve sekizgen çerçeve, 3 boyutlu tepsi yapımı gibi akla gelebilecek bütün çerçeveleme hizmetleri sunduklarını belirtti.

Osman Somuncu; “Çubuk’ta tek olan bu çerçevelemenin kimse farkında değil. Burada yapılan çerçevelerin hepsi kendi imalatımız. Ankara’da veya başka yerde sanatsal resim çerçeveleri aramanıza gerek yok, biz burada daha kaliteli ve daha uygun fiyata bu hizmeti vermeye başladık” dedi.

2img_1572.jpg2img_1576.jpg2img_1581.jpg2img_1569.jpg-Ev ve İşyeri Dekorasyonuna Sanatsal Yaklaşım

Sanat yaklaşımına yeni bir boyut kazandıran Somuncu Pen, sanatsal resim çerçeveleri ve dekorasyon ürünleriyle resimlerinizi, fotoğraflarınızı, el işi ve göz nuru işlemelerinizi ölümsüzleştirerek sevdiklerinize hediye edebilir veya ev ve iş yerlerinizin dekorasyonunda kullana bilirsiniz.

-Somuncu Pen, PVC Kapı ve Pencere Sistemleri Üretir

Çubuk’ta yıllardır ilkleri yapan Somuncu Pen, Gedizpen Marka PVC kapı ve pencere sistemlerinin yetkili üretici bayisi olarak pencere ve kapı üretmektedir. Cam balkon, çelik kapı sistemlerinin yanında Sanatsal Resim Çerçeveleri İmalatı yapmaya başladı. PVC Pencere ve Kapı Sistemleri tasarımında “yalıtım” ve “kaliteyi” ön planda tutan Somuncu Pen, özel olarak tasarladığı ürünleriyle ev ve işyerlerine farklı bir hava katmaktadır. 

PVC Pencere ve Kapı Sistemi'nde birçok çözüm sunan Somuncu Pen, ürettiği pencere ve kapı sistemleriyle farktan anlayanlara çok fazla seçenekler yer vermektedir.

SOMUNCU PEN & CAM YETKİLİ ÜRETİCİ BAYİİ
Osman SOMUNCU
0535 394 11 60 – 0541 374 11 60
E-posta: somuncupen@hotmail.com
MERKEZ: Cumhuriyet Mahallesi 2. Sokak No:20 Çubuk /Ankara
Tel: 0312 837 11 60 –Fax: 0312 837 27 77
FABRİKA: Yeni Sanayi Sitesi 20. Sokak H. Blok No:35 Çubuk /Ankara
Tel: 0312 837 56 55

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.