Siz Hala Erzurum Usulü Tereyağlı Su Böreği Tatmadınız Mı?

Siz Hala Erzurum Usulü Tereyağlı Su Böreği Tatmadınız Mı?

Siz Hala Erzurum Usulü Tereyağlı Su Böreği Tatmadınız Mı?

Araz Unlu Mamuller tarafından açılan ‘Pasta ve Börek Evi’ Erzurum’un meşhur tereyağlı su böreği başta olmak üzere tatlı çeşitleri, ev yapımı baklavası, kuru ve yaş pasta çeşitleri, çeşit çeşit börekleri ile Çubuklulara hizmet vermeye başladı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No: 67 Çubuk / Ankara adresinde hizmet veren Araz Unlu Mamuller, Çubuk’ta kaliteli kahvaltının da tek adresi.

Sofaların hası Erzurum usulü tereyağlı su böreğini bir yiyen bir daha vazgeçemiyor. Börek evinde özel fırında halis kekik kokulu tereyağından pişirilmiş iştah açan ince yufkalı su böreği görüntüsü ile göze, kalitesi ve lezzeti ile de mideye hitap ediyor.

Geçmişte saraylarda padişahların, köşeklerde beylerin sofralarının vaz geçilmez geleneksel tatların başında olan Erzurum usulü tereyağlı su böreğini, günümüzde de ağzının tadını bilenlerin vazgeçilmezi oluyor.  Sizi bu eşsiz tadı tatmaya Araz Unlu Mamuller Pasta ve Börek Evine bekliyoruz.

Tamamen kendi imalatımız olan günlük taze pasta, simit, kuru pasta, börek, ekmek çeşitleri, Ramazan pidesi, kahvaltı çeşitleri gibi bu güzel ve lezzetli ürünlerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.  

Araz Unlu Mamuller Çubuk'ta Kahvaltının Tek Adresi

Meşhur Erzurum Usulü Su Böreği ve Pasta Çeşitleri

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No:67 Çubuk Ankara

Tel : 0535 413 51 13

araz01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum