Sınav Koleji Çubuk Müdürü Aziz Güzel'den Bayram Mesajı

Sınav Koleji Çubuk Müdürü Aziz Güzel'den Bayram Mesajı

Sınav Koleji Çubuk Müdürü Aziz Güzel, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çubuk'ta ister meslek liselerinden olsun, isterse düz liselerden olsun, isterse Anadolu liselerinden olsun kurumlarında eğitim ve öğretime başlayan her seviyeden öğrenciyi en çok üniversiteye yerleştiren kurum olma özelliğini bulunduran Sınav Koleji Çubuk Müdürü Aziz Güzel, yayınladığı mesajda, "İnsanlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, Toplumsal paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramını daha Milletçe idrak etmenin engin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Azizi Güzel, mesajına şöyle devam etti, "Bu inançla, Çubuk ilçemiz ve Türkiye'nin dört bir köşesinde yaşayan 7'den 70'e tüm Aziz Milletimizin Kurban Bayramını gönülden tebrik ediyoruz. Daha nice bayramlara hep birlikte sevdiklerinizle; sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi diliyorum. Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisidir. Bayram boyunca adeta bir toplum yeniden şekillenir, birbirine güven artar ve geleceğe umutla bakar.

Hayatı güzelleştiren, dünyayı yaşanılır kılan insandır. İnsanı güzelleştiren ve güçlü kılan da inançlardır. Milli birlik ve beraberliğimizin mayasını oluşturan unsurlar ise, bizi biz yapan, bizi millet halinde bir arada tutan milli ve manevi değerlerimizdir.

Bu duygular içerisinde bayramın sadece milletimiz için değil, tüm İslam alemi ve bütün dünyaya huzur, barış, mutluluk ve ülkemizin geleceği açısından güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum. Bayramınız Mübarek olsun" 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.