Şehit polisin mezarında, şehide yakışır düzenleme

Şehit polisin mezarında, şehide yakışır düzenleme

Şehit polisin mezarında, şehide yakışır düzenleme

Diyarbakır-Hani karayolunda bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca yapılan hain saldırıda şehit olan polis memuru Salih Eroğlu'nun mezarı Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenirken, ilçe protokolü tarafından mezarı ziyaret edilerek dua okundu.  

2dsc04043.jpg

Diyarbakır-Hani karayolunda bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca yapılan hain saldırıda şehit olan polis memuru Salih Eroğlu'nun Çubuk’a bağlı Saraycık Mahallesi’ndeki mezarında, şehide yakışır düzenleme yapıldı.

Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmada Şehit Eroğlu’nun mezarı ve çevresi mermerle kaplandı. Şehit mezarının başına paslanmaz çelikten barak direği ve korkuluklar yerleştirilirken, Türk Bayrağı çekildi. Şehidin mezarı başındaki mermere büyük bir fotoğrafı işlendi. Şehidin mezarıyla birlikte mezarlıktaki görüntü de tepeden tırnağa değiştirildi. Mahalle mezarlığının çevresinde de düzenleme yapan Fen İşleri ekipleri, ayrıca mezarlığın çevresini de dekoratif bahçe çiti ile tamamen kapladı.

Saraycık Mahallesi’nde bulunan şehidin mezarını ilçe protokolü ile birlikte ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, şehidin ebedi istirahatgahı olan mezarın, şehide ve Çubuk’a yakışır bir hale getirildiğini ifade etti.

Mezarlıkta yapılan çalışmadan dolayı görevlilere teşekkür eden Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ise, hem yapılan çalışmayı görmek için hem de terör örgütü PKK mensuplarınca yapılan hain saldırıda şehit olan polis memuru Salih Eroğlu'nu anmak, dua okumak ve terörün karanlık ellerini ve onun arkasındakileri lanetlemek üzere bir araya geldiklerini anlattı.

Daha sonra şehit Salih Eroğlu’nun mezarı başında mahalle imamı tarafından Kuran-ı Kerim okunurken, ardından birlikte yapılan dua ile program sona erdi.

Düzenlenen programa, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Durmuş Kıran, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.