Şehit Ailelerinden Diş Hekimi Şen'e Teşekkür

Şehit Ailelerinden Diş Hekimi Şen'e Teşekkür

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Çubuk'ta serbest olarak Diş Hekimliği yapan Akif Aydın ŞEN'in şehit ailelerine ücretsiz diş tedavi hizmeti için teşekkürde bulundu.

Çubuk ilçe merkezinde serbest olarak Diş Hekimliği yapan Akif Aydın ŞEN, Çubuklu şehitlerin birinci derece yakını olan, şehidin annesi, babası, kardeşi, eşi ve çocuklarına, gazilerin kendisi, eşi ve çocuklarına ücretsiz diş tedavi hizmeti verdiği belirtildi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu açıklamada: "Çubuk ilçe merkezinde serbest olarak Diş Hekimliği yapan, Sayın Akif Aydın ŞEN beyefendi derneğimizi ziyaret edip, şehitlerimizin birinci derece yakını olan, şehidin annesi, babası, kardeşi, eşi ve çocuklarına, gazilerin kendisi, eşi ve çocuklarına ücretsiz diş tedavi hizmeti vereceğini yazılı olarak beyan etmiştir.

Derneğimiz tarafından 08.03.2010 tarihinde bütün şehit ailelerimize ve gazilerimize 18 Mart 2010 şehitleri anma günü davetiyesi ile diş tedavisi bilgisi postayla yazılı olarak ev adreslerine gönderilerek bilgi verilmiştir.

18 Mart 2010 tarihinden itibaren şehitlerimizin birinci derece yakını olan, şehidin annesi, babası, kardeşi, eşi ve çocuklarına, gazilerin kendisi, eşi ve çocuklarına ücretsiz diş tedavi hizmeti vermekte olan Sayın Akif Aydın ŞEN beyefendiye bu hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretine gelmiş bulunuyoruz" dedi.

Diş Hekimi Akif Aydın ŞEN'de yapmış olduğu açıklamada; "Diş Hekimi olarak şu an kendi imkânlarımla şehit aileleri ve gazilerimize ücretsiz diş tedavi hizmeti vererek yardımcı olmaya çalışıyorum. İmkânlarım nispetinde bundan sonrada hizmet vermeye devam edeceğim" dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından günün anısına, Diş Hekimi Akif Aydın ŞEN'e şehit aileleri ve gazilere ücretsiz diş tedavi hizmeti vermesinden dolayı, şehit resimlerinin bulunduğu saatli teşekkür belgesi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum