Sebat Koleji’nin ‘Bahar Şenliği’ başladı

Sebat Koleji’nin ‘Bahar Şenliği’ başladı

Sebat Koleji’nin ‘Bahar Şenliği’ açılışı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Sebat Koleji’nin bahçesinde düzenlenen etkinliklere Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Baki Üstüner, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Seyda Topal, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Pandemi kurallarına uyularak düzenlenen etkinliğin açılışına konuşan Belediye Başkanı Demirbaş, uzun zamandır okulların öğrencisiz olduğunu hatırlatarak öğrencilerle bir arada olmayı özlediklerini söyledi.

Alınan tedbirler sonucunda pandemi döneminin de sonuna gelindiğini vurgulayan Demirbaş, şunları söyledi:

"öğretmenlerinizi arkadaşlarınızı ve bu güzel ortamları özlediniz, bizler de sizleri özledik. Alınan tedbirler ve artan aşılamalarla elhamdülillah bunda da yolun sonuna geldik.  Uzun zamanın ardından bu gün bahar şenliği için bir araya geldik. İnşallah 2021-2022 eğitim ve öğretim yılından okullarımız öğrencilerimizle eskisi gibi cıvıl cıvıl olur. Ben hepinize hayat boyu başarılar diliyorum." 

Rehavete kapılmadan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının önemine işaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç ise, bahar şenliğinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Güzel bir etkinlik düzenlenmiş. Burada emeği geçen herkese öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 2021-2022 eğitim öğretim yılını sorunsuz bir şekilde devam ettirmek istiyorsak pandemi kurallarına hiçbir şekilde ara vermeden uymaya her ortam devam etmeliyiz" ifadesini kullandı. 

Okul Müdürü Hayati Mercan da, öğrencilerin büyük özen ve heyecanla hazırladıkları çeşitli etkinliklerin ve gösterilerin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, bahar şenliklerinin pandemi kuralları doğrultusunda fazla kalabalık oluşturmadan bir hafta boyunca açık kalacağını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç ve ilçe protokolü bahar şenliğinin açılışını yaptı.

2imgl8416.jpg2imgl8495.jpg2imgl8620.jpg2imgl8584.jpg

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.