Sebat Koleji Geleceğe Nefes Oldu

Sebat Koleji Geleceğe Nefes Oldu

Ülke genelinde “11 Milyon Fidan” hedefiyle düzenlenen ve büyük ilgi gören Geleceğe Nefes Ol kampanyasına Sebat Koleji öğrencileri de katıldılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği "Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında Sebat Koleji bahçesinde oluşturulan ağaçlandırma alanında yapılan etkinlikte öğrenciler kendilerine ayrılan bölümde fidanları toprakla buluşturdular.

Fidan dikimi projesinde yer almaktan dolayı sevinçli olduklarını ifade eden öğrenciler, her yıl 11 Kasım’da düzenlenecek olan bu etkinlikler sayesinde dikilecek fidanların hem ilçemizde hem de ülkemizin ekolojik sistemine büyük fayda sağlayacağını dile getirdiler.
Sebat Koleji İlkokul Müdürü Veysel Kılıçaraslan, 81 ilde 11 milyondan fazla fidanın ülkemizin geleceği adına toprakla buluştuğunu ifade etti.

Sebat Koleji öğrencilerinin önemli organizasyonlara imza attığını hatırlatan Kılıçarslan, böylesi önemli organizasyonda da yer almasının doğal olduğuna vurguladı. 

Eğitim ve öğretimde olduğu gibi sosyal projelerde de adından söz ettiren bir okul olduklarını anlatan Kılıçarslan, “Bir eğitim kurumu olarak ülkemizin geleceği adına düzenlenen bu projeyi gönülden destekliyoruz. Öğrencilerimiz her zaman büyük sosyal sorumluluk projesinin içinde yer aldılar. Onların yaşıtlarıyla birlikte gelecekleri adına fidan dikmeleri eminim ki kendilerini de çok mutlu etmiştir. Böylesine değerli bir projeyi hayata geçmesinde öncülük eden herkese teşekkür ederim” dedi.

sebat01.jpegsebat02.jpegsebat03.jpegsebat04.jpegsebat05.jpegsebat06.jpegsebat07.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.