Sarar, Kış Sezonuna Özel Ürünlerini Tanıttı

Sarar, Kış Sezonuna Özel Ürünlerini Tanıttı

Sarar Çubuk Erkek Giyim Mağazası kış sezonu için yeni çeşitlerini getirerek, ürünlerini basına tanıttı.

Giyim tekstilinde kalitesinden ödün vermeden üretim yapmaya devam eden ve ülkemizdeki en önemli markalardan birisi olan Sarar, 2016-2017 kış kreasyonuyla da büyük beğeni topluyor.

Sarar, önemli günlerde ve iş hayatında şıklığı seven erkeklerin daha çok klasik giyim tercihini yaptıkları ve ülkemizde bu alanda modaya yön veren en seçkin Türk markalarından biri durumunda. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Sarar 2006­2017 yılı kış mevsimi için yeni ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

2017 kataloğunda bulunan birbirinden şık kaz tüyü montlar, kumaş ve keten pantolonlar, kabanlar, paltolar ve montlar, kravat, gömlek ve ayakkabı çeşitleri ile aksesuarları Sarar Çubuk Erkek Giyim Mağazasında satışa sunulmaya başladı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sarar Erkek Giyim Mağazası Sahibi Bahattin Coşkun, Sarar markası ile kaliteyi Çubukluların ayağına getirdiklerini söyledi.

SARAR KIŞ MEVSİMİNE HAZIR

Şehirlerin marka ürünlerle anıldığını aktaran Bahattin Coşkun, Çubuk’ta da Sarar markası ile mağazalarının anıldığını ifade ederek, “Amacımız Çubuk’a en kaliteli ürünü uygun fiyatlara getirmekti. Sarar’ı bunun için seçtik. Sarar markalı ürünler için sadece Çubuk’tan değil çevre ilçelerden ve hatta Ankara merkezden de müşterilerimiz var. Bölgemizde bu anlamda satış yapabilen tek işyeri Çubuk’ta bulunuyor‘’ dedi.

Birbirinden renkli ve farklı tasarımların kombinlendiği Sarar Çubuk’da bu kış erkeklerin daha şık olacaklarını kaydeden Bahattin Coşkun, Çubuklu erkeklerin Sarar markasını çok beğendiğini ve bu nedenle de her geçen gün müşteri portföylerinin arttığını vurguladı.

Yeni modellerin tükenmeden tüm ilçe halkını mağazalarına davet eden Bahattin Coşkun, kaliteli ürünleri uygun fiyata almak ve bu kaliteyi denemek için Sarar’a davet etti.

2dji_0086-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.