SARAR ÇUBUK’ta 1. Üründe %30 2. Üründe %50 İndirim

SARAR ÇUBUK’ta 1. Üründe %30 2. Üründe %50 İndirim

Sarar Çubuk İlkbahar Yaz Yeni Sezonu açarken takım elbise ve ceketlerde birinci ürüne %30, ikinci ürüne ise %50 indirim kampanyası başlattı.

Sarar Çubuk İlkbahar Yaz Yeni Sezonu açarken takım elbise ve ceketlerde birinci ürüne %30, ikinci ürüne ise %50 indirim kampanyası başlattı.

Çubuk’ta erkek giyimin tek adresi olan Sarar Çubuk, ilkbahar yaz yeni sezonu açarken, kampanya başlatmayı da ihmal etmedi.  Dünyaca ünlü Sarar ürünlerini Çubuk’a getiren Coşkun Giyim, Gömlek, Takım Elbise, Pantolon, Tişört, Ayakkabı, Ceket gibi ürünleriyle ilkbahar yaz yeni sezon ürünleriyle hem indirim hem kampanya sunarak alışverişi daha cazip hale getiriyor.

Yıllardır ilçenin önde gelen markası olan Coşkun Giyim, Sarar Çubuk mağazasıyla erkek giyimde markayı, kaliteyi ve uygun fiyatı birlikte Çubukluların hizmetine sunuyor. İ

lkbahar Yaz Yeni Sezon Ürünlerde İndirime giden Sarar Çubuk,  takım elbise ve ceketlerde başlattığı 1. Üründe %30 2. Üründe %50 İndirim kampanyası daha ilk günden büyük ilgi gördü.

Yeni sezonda da kaliteli ve şık giyinmeyi sevenlerin imdadına yetişen Sarar Çubuk’un Mağaza Sahiplerinden Bahattin Coşkun, “Başlattığımız yeni kampanyamız ile yeni sezon indirim günlerimiz başladı. Buradaki amacımız Çubuklu hemşehrilerimizin markalı ve kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlara alarak daha şık giyinmeleridir. Şık ve kaliteli giyinmeyi seven beyefendilerin almadan geçemeyeceği fiyatta yeni sezon ürünlerimizi satışa sunuyoruz. Tüm ilçe halkımızı hesaplı ve kaliteli bir alış verişe bekliyoruz” dedi.

-Her zamanki gibi indirimine büyük rağbet

Coşkun Giyim, 2016 İlkbahar Yaz Yeni Sezon kampanyasında sunduğu büyük indirim fırsatları müşterilerin yüzünü güldürüyor.

Bahattin Coşkun, “Mağazamızda kaliteli ve marka ürünler sattığımız için müşterilerimiz indirimi duyduğunda ilgi gösteriyor. Çünkü müşterilerimiz her bir marka ürünün gerçek fiyatını çok iyi biliyor. Müşterilerimiz aldığı her üründen çok memnun kalıyor. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir” şeklinde konuştu.

Ürünleri ve Fiyatları görmeniz için sizleri mağazamıza bekliyoruz.

4gopr0494-vert.jpg4dsc05635-vert.jpgsararcubukuzun.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.