SAİD ÖZDEMİR AĞABEY ÇUBUK’TA

SAİD ÖZDEMİR AĞABEY ÇUBUK’TA

Üstad Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerinin talebelerinden ve varislerinden olan Said ÖZDEMİR Ağabey Ankara Hamiyet Ve İrfan Vakfı’nın (A.H.İ) misafiri olarak 28 Eylül Cuma günü akşam Çubuk’ta olacaktır.

Daha önce 8. Çubuk Turşu Ve Kültür Şenliği etkinlikleri kapsamında Dost TV programcılarından Eğitimci Yazarlar Seyfettin BULUT ve İbrahim ÜNAL’I Misafir eden Ankara Hamiyet Ve İrfan Vakfı (A.H.İ), bu sefer misafir olarak Üstad Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerinin talebelerinden Said ÖZDEMİR Ağabeyi 28 Eylül Cuma günü akşam Vakfın Cumhuriyet Mahallesi Başak Sokakta ki yerinde misafir edilecektir.

Vakıf Genel Kurulu Üyelerinden Hakkı UZUN ile yapılan görüşmede; “Asrımız da insanların en büyük ihtiyacı imanı kuvvetlendirme ve imanı kurtarma olduğu, bunun da en güzel ve kısa yollarından birisinin Risale-i Nurlardır. Üstadımız Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerinin dediği gibi, bizim vazifemiz önce kendi imanımızı kurtarmak ve daha sonra çevremizde ki insanların imanlarına kuvvet vermektir. Bu hizmet kapsamında da bu hafta Said ÖZDEMİR Ağabeyimizi misafir etmekten, ağırlamaktan ve Çubuklulara bu imkânı sunmaktan mutluluk duymaktayız. Bu zamanda Üstadımızın talebelerinden az sayıda ağabeylerimiz kalmıştır. Bu nedenle böyle ağabeylerimizin ilimlerinden faydalanmak ve sohbetlerinde bulunmak bizim için bulunmaz bir fırsattır.” Denildi.


“İmanı kurtarmak ve kuvvetlendirmek ve tahkikî yapmanın en kısa ve en kolay yolu Risale-i Nur'dadır.” (Bediüzzaman Said Nursî)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.