Sağlıklı Yaşam İçin...

AMATEM - Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma, Tedavi ve Eğitim Merkezi birçok madde bağımlısına el açarak bu tür alışkanlıklara sahip insanları tedavi etmeye çalışıyor.

Çubuk ilçesinde de madde bağımlılığından kurtulmak için bu merkeze başvuran bir çok vatandaşımız bulunmaktadır. Her geçen gün sayıları artan madde bağımlı kişilerin varlığındaki artış bu tür merkezlere ilgiyi artırmaktadır. Sosyal güvenceye sahip bir çok vatandaşımız bu tür merkezlerde ücretsiz olarak tedavi görebilmektedir. Tedavinin amacı alkol, uyuşturucu, sigara, bally, ve diğer madde alışkınlıklarının önüne geçebilmek, bu alışkanlıklardan kişileri vazgeçirebilmektir.

Yaptığım araştırmalar sonucunda bu tedavi merkezinde tedavisi süren bazı kişilerin bu konuda olumlu yorumlarının olduğunu tespit ettim. Bir çok madde bağımlısı tedavi sonucunda sağlıklı bir yaşama adım atmış olup sağlıklı bir yaşamı şeçmişlerdir. Umarım bu tür rahatsızlıklara sahip diğer vatandaşlarımızda bu tedavi ile bağımlılıklarından kurtulma şansını bulabilirler.

Şayet sizde böyle bir madde bağımlısıysanız ve bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorsanız bu merkezlere başvurabilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam herkezin hakkı.

Bu yazı toplam 1920 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar