Saç Dökülmesi Nasıl Önlenir?

Saç Dökülmesi Nasıl Önlenir?

Saç dökülmesi, saçların zamanla yıpranarak saç derisinden ayrılması-kopmasıyla gerçekleşir.

Hepimiz her gün belirli bir sayıda saç teli kaybederiz. Fakat günde 100 tel saç kaybından fazlası aşırı saç kaybına, yani saç dökülmesine sebep olur.

Saç dökülmesinin nedenleri, çeşitli hastalıklar, ilaç kullanımı, depresyon-sıkıntı gibi çeşitli psikolojik problemler, mevsim değişiklikleri, genetik yatkınlık, vitamin eksikliği, saçlara uygulanan çeşitli kimyasal işlemler ya da kimyasal madde içeren saç şekillendirici kozmetik ürünler olarak sıralanabilir.

Hamilelik ve doğum sonrası hormon değişiklikleri, geçirilen ameliyat sonrası iyileşme süreci ya da kanser tedavisi de saç dökülmesinin sebepleri arasındadır.

Mucize değil, gerçek! Detaylı bilgi için tıklayın!

Saç dökülmesi psikolojik sorunlara neden olabilir!

Saç dökülmesi genellikle erkeklerin yaşadığı bir problem olarak bilinse de, bayanlarda da sıklıkla görülmektedir. Yaşanılan aşırı saç kaybı sonucu oluşan sağlıksız ve bakımsız görünüm, kişinin özgüvenini olumsuz etkileyerek, aynaya baktığında kendisini mutsuz hissetmesine sebep olur.

Bunun sonucunda ise kişi kendisini yetersiz hisseder. Saç dökülmesi problemi sosyal ilişkilerde ve kişinin kendisine güven duygusunu olumsuz etkilemesi sonucu da karşı cinsle ilişkide yetersizlik hissi verebilir. Bunun sonucunda da birey gün geçtikçe kendisini daha mutsuz hissedebilir. Yani, saç dökülmesi fiziksel bir problem olarak görülür fakat psikolojik sorunlara da yol açabilen bir durumdur.

YU&DALİ Saç Güçlendirici Bakım Spreyi'yle saçlarınıza kavuşacaksınız!

Yu&Dali kullanımı ve etkileri hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Saç dökülmesine çözüm arayanlara bütün Dünya'da muhteşem sonuçlar sunan YU&DALİ Saç Güçlendirici Bakım Spreyi ile eskisinden daha gür ve daha sağlıklı saçlara sahip olacaksınız! Saç dökülmesinin bütün nedenlerini düşünerek geliştirilen formülüyle YU&DALİ en etkili ve en somut sonuçlar sunarak artık aynaya baktığınızda kendinizi çok daha mutlu hissetmenizi sağlıyor!

YU&DALİ Saç Güçlendirici Bakım Spreyi, saç diplerine etki ederek, cansız ve ölü deriyi arındırır. Saç dokusunu yeniden canlandırarak sadece var olan saçlarınızı güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda yeni saç gelişimini sağlar.

Aynalara küsmeyin! Saçlarınız dökülüyor diye yetersiz hissetmeyin! YU&DALİ Saç Güçlendirici Bakım Spreyi'yle kaybettiklerinizi geri kazanacaksınız...

Günde iki kere kuru ve temiz saçlarınıza, özellikle dökülme problemi olan bölgeye uygulayacağınız YU&DALİ bayanlarda ve erkeklerde saç dökülmesi probleminin nedenlerini ortadan kaldırarak yeni saç oluşumunu destekler. Saç çıkarımında etkisi Dünya'da kanıtlanmış bu ürünle günden güne, dengeli olarak saçlarınızın çoğaldığını ve zayıf saçlarınızın güçlendiğini göreceksiniz...
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.