Randevu almadan gitmeyin

Randevu almadan gitmeyin

Randevu Almadan Muayeneye Gitmeyin,Araç Sahiplerinin dikkatine

TÜVTURK, araç sahiplerinin muayene işlemlerini daha kolay gerçekleştirmeleri için Ankara"da hizmet veren. Daha önce de Akyurt İstasyonu"nda bu uygulamayı başlatan TÜVTURK"ün Ankara"da sadece randevuyla muayene hizmeti veren istasyon sayısı ikiye yükseldi

T.C Ulaştırma Bakanlığı denetimi altında faaliyet gösteren ve periyodik araç muayenesi konusunda tek yetkili olan TÜVTURK"ün istasyonlarda zaman zaman yaşanan yoğunluğu önlemek amacıyla başlattığı “Randevu Sistemi” gelişerek uygulanmaya devam ediyor.

Araç Muayene İstasyonları"nda araç sahiplerinin işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirmeleri adına, mesai saatlerinin uzatılmasından, vardiya sistemi ile çalışmaya ve personel sayısını artırmaya kadar çeşitli çalışmalar gerçekleştiren TÜVTURK bu sistem sayesinde muayene taleplerinin, istasyonlara, haftaya ve gün içine eşit dağılmasını sağlıyor ve araç kullanıcılarının daha az yoğun istasyonlara ve daha az yoğun günlere yönlendirilmelerine olanak tanıyor.

TÜVTURK, araç muayenesini Çağrı Merkezi veya internet aracılığıyla randevu alarak gerçekleştiren araç kullanıcılarının sayısının kısa zamanda artmasıyla, bazı istasyonlarda sadece randevulu araçlara hizmet veriyor. Daha önce İstanbul"da 6 istasyonda ve Ankara"da da Akyurt İstasyonu"nda hayata geçirilen uygulama, Ankara İvedik İstasyonu"nun devreye alınmasıyla genişlemeye devam ediyor.

Ankara"da sadece randevuyla hizmet veren istasyon sayısı iki oldu
Randevu sisteminin araç kullanıcıları tarafından tercih edilir hale gelmesi ile uygulamayı geliştiren TÜVTURK bu sayede araç kullanıcılarının belirledikleri gün ve saat aralığında istasyona gelerek araçlarını muayene ettirebilmelerini amaçlıyor. TÜVTURK, 12 Ekim tarihinden itibaren Ankara İvedik İstasyonu"nda da sadece randevulu araçların muayene hizmetine verecek. Böylece Ankara"da Akyurt İstasyonu"yla birlikte sadece randevulu araçlara hizmet veren istasyon sayısı da ikiye çıktı. Bunun dışında kalan Ankara Merkez"deki İstanbul Yolu ve Gölbaşı istasyonları ile Beypazarı, Şereflikoçhisar ve Polatlı istasyonları hem randevulu, hem de randevusuz araçlara hizmet vermeye devam edecek.

Randevular Çağrı Merkezi veya internetten alınabiliyor
Randevu sisteminde, araç kullanıcıları 0212 444 8008 numaralı TÜVTURK Çağrı Merkezi"nden randevu alarak araçlarını muayeneye götürülebildikleri gibi, TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları internet sitesi aracılığıyla da gerekli bilgileri sisteme kaydederek randevu alabiliyorlar. Randevularını TÜVTURK internet sitesinden almak isteyen araç kullanıcıları, www.tuvturk.com adresinden veya www.ulaştirma.gov.tr, www.ubak.gov.tr, www.kugm.gov.tr adreslerinden ilgili bölümlere girerek, gerekli bilgileri eksiksiz doldurarak ve talep ettikleri gün, saat aralığı ve istasyon yoğunluğuna göre randevularını alabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.