RADEV BAŞKANI BY SEMPATİK ;  YENİ TÜRKİYE’DE RADYOLAR ÇOK ÖNEMLİ !

RADEV BAŞKANI BY SEMPATİK ; YENİ TÜRKİYE’DE RADYOLAR ÇOK ÖNEMLİ !

By Sempatik lakabıyla tanınan ünlü radyocu ve sunucu Radyo Evi Derneği(RADEV) Başkanı Yusuf ERBAŞ 6 Mayıs Radyo Günü münasebetiyle bir açıklama yaptı.

Gelişen dünyada sesli medyanın gücünün daha da çok anlaşılmaya başlandığının altını çizen ERBAŞ, Türk radyoculuğunun sesi olmaya devam edeceğiz,  dedi.

Radyocuların toplumun moral makinası olduğunun altını çizen Erbaş,sosyal hayatın radyo kadar canlı, radyo kadar keyifli, radyo kadar paylaşımcı yaşanması gerektiğine inanıyoruz. Yeni Türkiye’de radyolar çok önemli bir yer edinecektir

6 Mayıs 1927 günü Türkiye’de ilk radyo yayıncılığının başlamasından dolayı,her yıl 6 Mayıs tarihinin  Radyo Günü olarak kutlandığını ifade eden ERBAŞ,TRT ‘nin radyoculuğun okulu olduğunu,TRT Genel Müdürü Şenol GÖKA’ya özel radyoculara verdiği destekten dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyoruz,dedi.

 RADEV  olarak;15 Temmuz gecesinde olduğu gibi birlik, beraberlik ve vatan aşkıyla radyocular yayınlarında demokrasiye sesli destek olmuşlar ,bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bizler RADEV olarak, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde, demokrasi nöbetleri ile hain kalkışmaya tepkimizi koymuş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın daima yanında yer almış medya örgütüyüz. Yeni Türkiye’nin En Sesli Destekçisi Radyoculardır! misyonu ile daha çok çalışacaklarını belirten ERBAŞ, Temiz Türkçe, Çam Bebek, Tecrübeyi Dinleyenler, Türkiye Sevdalıları Buluşmaları ve Radev Külliyesi projelerimizle ülkemize artı değer katmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu.

by-sempatik--foto-(1).jpg

 

Yusuf ERBAŞ(By SEMPATİK)

RADEV Başkanı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.