PVC  Kapı ve Pencere Sistemlerinde Yapı Dekor Kalitesi

PVC Kapı ve Pencere Sistemlerinde Yapı Dekor Kalitesi

Çubuk’ta sineklik ve menfez sistemlerini üreten Yapı Dekor, bu alandaki deneyim ve tecrübesiyle PVC Kapı ve Pencere sistemlerinin üretimine de başladı.

Çubuk’ta sineklik ve menfez sistemlerini üreten Yapı Dekor, bu alandaki deneyim ve tecrübesiyle PVC Kapı ve Pencere sistemlerinin üretimine de başladı.

Yapı Dekor Firmasının sahibi Ali Halıcı, yaptığı açıklamada, PİDOSAN Markası ile yaptıkları anlaşma sonucunda Çubuk’ta PVC kapı ve pencere sistemleri üretmeye başladıklarını söyledi.

PİDOSAN markalarından İnterpen’e ağırlık vererek üretime yoğunlaştıklarını anlatan Ali Halıcı, üretimden montaja kalite ve güven veren hizmet anlayışlarıyla ilçede sektöre büyük rahatlık getirdiklerini aktardı. 

Başta pencere sistemleri olmak üzere kapı sistemleri, panjur kullanım sistemleri ürettiklerini vurgulayan Ali Halıcı, güvenilir, tecrübeli iş teslim etme ve ürettikleri ürünün sonuna kadar arkasında olmak anlayışına göre hareket ettiklerini kaydetti.

İşyerleri ve evlere özel garantili PVC sistemleri yaptıklarını ifade eden Ali Halıcı, PVC imalatında dünya markası İnterpen ürünleri üretiyor.

Ürettiği PVC kapı ve pencere sistemlerinin yanında sineklik sitemleri de üreten Yapı Dekor Ali Halıcı, İnterpen bölge bayisi olarak da müşterilerine hizmet veriyor.

Sundukları ürünlerin kalitesiyle ve ısı yalıtımıyla diğer markaların ürünlerinden çok farklı olduğunu ifade eden Ali Halıcı, şunları söyledi:

“Toplum ihtiyaçlarını önceden görüp karşılamaya odaklanmış; üstün hizmet ve ürün kalitesiyle güçlü bir marka ile çalışmak önceliğimizdir. Müşteri beklenti ve memnuniyetine önem veriyoruz. Sattığı ürün ve hizmete satış sonrasında da sahip çıkarak sonuna kadar tam destek vermekteyiz. Kısa süre önce başladığımız sektörde tam donanımlı ve yetenekli bir firmayız. PVC Kapı ve Pencere sistemlerinin yanında sineklik sistemleri üretmekteyiz.“

Yüzlerce farklı modelde kapı ve pencere sistemleri ürettiklerini kaydeden Ali Halıcı, “Hem kalite hem de fiyat konusunda mutlaka bize uğramadan iş yaptırmayın. Hem kalitesi hem profil kalınlığı hem içerisinde kullanılan saç kalınlığı hem de çok daha yüksek güvenlikli kilit sistemlerine sahip olmasından dolayı en çok tercih edilen sistemleri üretmekteyiz. Amacımız çok para kazanmak değil çok dost kazanmaktır. Bu nedenle kaliteye çok daha fazla önem veriyoruz. Ürettiğimiz pencereler pvc  et kalınlığı sayesinde yalıtım özellikleri de çok daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.Ayrıca  ısı ve ses anlamında yüksek yalıtım içermektedirler. Kötü hava koşullarında dahi yıpranma ya da eskime olması söz konusu değildir” diye konuştu.

 YAPI DEKOR

PVC KAPI VE PENCERE - MENFEZ- SİNEKLİK SİSTEMLERİ İMALAT, TAMİR VE MONTAJI

ALİ HALICI - Cep : 0531 403 35 01- İş Tel: 0312 837 45 71

Adres: Çubuk Sanayi Sitesi Akik 1 Sokak No:1 Çubuk / Ankara

2dsc08636.jpg2dsc08640.jpg2dsc08647.jpg2dsc08653.jpg2dsc08658.jpg2dsc08660.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.