Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yılı nedeniyle yemek verildi

Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yılı nedeniyle yemek verildi

Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle, Çubuk İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş, vatandaşlara, şehit ve gazi yakınları ile polis eşlerine yemek verdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programlar Ankara'nın Çubuk ilçesinde Atatürk Parkında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı.

İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş, daha sonra ‘Yıldırım Beyazıt Otağı’ çadır restaurantta vatandaşlara, şehit ve gazi yakınları ile polis eşleri için ayrı ayrı vakitlerde sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği verdi. Akşam ve öğle yemeğinde çadırın yakınında kurulan kazanlarda pişirilen İskilip dolmasi ismi verilen et ve pilav ikram edildi.

Sabah kahvaltısıyla başlayan, öğle ve akşam yemeği ile devam eden programa Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Murat Tiryaki, Çubuk Platformu Başkanı Şuayip Yaman, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, CHP İlçe Başkanı Vural Çokcan, MHP İlçe Başkanı Adem Kisecik, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, polis ve polis eşleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Karataş, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümünde ilçe halkıyla birlikte iç içe olmanın onurunu ve gururunu taşıdığını söyledi. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilçede bir dizi etkinlik yaptıklarını aktaran Karataş, ‘’Çok büyük bir yer olmaması nedeniyle sabah, öğle ve akşam olmak üzere ayrı ayrı vakitlerde ulaşabildiğimiz kadar çok vatandaşımızla bir arada olmak istedik. Birim müdürlerimiz, daire amirlerimiz, esnaflarımız, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz, şehit ve gazi yakınlarımız, polis eşlerimiz ve tüm polislerimizle sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeğinde yarı ayrı bir araya geldik. Bu mutlu günümüzde birlik ve beraberliğimizi daha çok pekiştirmek istedik. Bizleri bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak soframıza konuk olan tüm ilçe halkımıza da çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Konuşmasında şehit polisleri rahmetle ve minnetle andıklarını kaydeden Karataş,  ‘’Üstün hizmet anlayışı ile halen görevlerini sürdüren mesai arkadaşlarıma onların değerli ailelerine sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

Ayrıca gün içerisinde İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş, tarafından Büyük Camii'nde şehitler için mevlit okutuldu.

 yemek-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum