Özel Çubuk Diyaliz Merkezi Açıldı

Özel Çubuk Diyaliz Merkezi Açıldı

Son teknoloji ile donatılan Özel Çubuk Diyaliz Merkezi ,diyaliz hastalarnı Ankara'ya gitmekten kurtardı.

Çubuk ve Akyurt'ta bulunan Diyaliz hastaları için özenle hiçbir masraftan kaçınmadan, standartların üzerinde donanıma kavuşturularak hizmet vermeye başlayan diyaliz merkezi yetkilileri konuyla ilgili olarak " Öncelikle amacımız yıllardan beri süre gelen hastaların yol çilesine son vermek, nitelikli kadrosu, kaliteli ve güler yüzlü personeli ile en iyi hizmeti sunabilmek olmuştur. Merkezimiz Çubuk 'ta 2007 yılında faaliyete geçmiştir. Uzman Dr. Rahman SİYAHHAN ve Dr. Arif KEÇECİ yönetiminde,alanında deneyimli kadromuz ve en son teknolojik cihazlarımızla hastalarımıza hizmet vermekteyiz.


Merkezimiz Sosyal Güvenlik Kurumu ( S.S.K. , T.C. EMEKLİ SANDIĞI , BAĞ-KUR ) ve çalışan Kurum mensuplarına anlaşmalı olarak hizmet vermektedir.
Merkezimizde toplam 10 adet Hemodiyaliz cihazı mevcuttur, kapasite artırımı dahilinde 5 Hemodiyaliz cihazı eklenecektir. Hastalarımızın tetkiklerini yapmak üzere tam donanımlı tıbbi tahlil laboratuarı ve HCV(+) – HBsAG (+) hastalar için ayrı cihaz ve bölümler bulunmaktadır.
Hastalarımıza 4 saatlik diyaliz süresince hastabaşı LCD televizyon,gazete ve dergi gibi aktivitelerle keyifle diyaliz tedavilerini olmaktadırlar.Ayrıca DVD izleme olanağıda mevcuttur.Kulaklıklar mevcut olduğundan televizyon izlerken kimse rahatsız olmamaktadır. Salonlarımız merkezi ısıtma , soğutma ve havalandırma sistemi ,ferah iç mekanı ile hastalarımıza huzurlu bir ortamda tedavi olanağı sunmaktadır.Ayrıca diyaliz seanslarına uygun diyetisyenlerin önerdiği sıcak ve soğuk yemek menüleri hastalara sunulmaktadır.
Hastalarımızın evlerinden veya yatış yaptıkları hastanelerden alınmaktadır. Ayrıca Hastalarımızın tüm sağlık sorunları ile ilgilenip gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır."dediler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum