Özden MHP'den özür dilemelidir.

Özden MHP'den özür dilemelidir.

MHP Çubuk ilçe Başkanı Recep Öz "Çubuk belediye Başkanı Lokman Özden MHP'den özür dilemelidir dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çubuk İlçe Başkanı Recep ÖZ, yaptığı açıklamada, şunları söyledi.

 

Haziran ayı meclis toplantısının ilk gününde yaptığı konuşmada ‘’Ne mezunu olduğu belli olmayan birinin yazdığı yazılara bakarak gaza gelip bu önergeleri vermeyin’’diyen başkan özden MHP camiasından özür dilemeli ve sözünü geri almalıdır.

MHP’li meclis üyeleri kimsenin güdümünde olmadan Çubuk ve Çubuk Halkının menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını mecliste sürdürmektedir.

Lokman Özden’in ‘’GAZA GELMEYİN’’gibi bir belediye başkanına yakışmayacak sözler sarfetmesi belediye meclisinin itibarını zedelemiştir

MHP meclis üyelerince vermiş olduğumuz önerge parti teşkilatınca alınan gurup kararıdır

MHP ve MHP’li Meclis Üyeleri dün olduğu gibi bu günde kimsenin güdümünde olmamıştır ve hiçbir zaman da olmayacaktır. Sayın Özden bizi başka partilerle karıştırmasın!

Nasıl ki AKP’li meclis üyeleri halkın oyları ile seçildi ise MHP’li meclis üyeleri de Çubuk Halkının oyları ile seçilmiştir. Mecliste de Çubuk Halkının menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerdir.

Sayın Özden’in, vermiş olduğumuz önergeden neden bu kadar rahatsız olduğunu anlamış değiliz. Vermiş olduğumuz önergede SABİNOV’a yapılacak ziyaretin kaç kişi ile ve Belediyemize maliyetinin ne olacağını sormak bizim Çubuk Halkının menfaatlerini gözetmemiz açısından en doğal hakkımızdır.

Lokman ÖZDEN’in her fırsatta dile getirdiği, “ belediyenin öncelikli görevleri arasında, yetim, fakir ve fukaranın hakkını gözetmek olacaktır.” Demesi ve buna mukabil olarak,

Meclis toplantısında Özden ‘’SABİNOV gezisi isterse 100 milyar tutsun kimin umurunda ‘’diye söylemesi,  Özdenin umurunda olmayabilir ama Çubuk ve Çubuk Halkının yetki verdiği Milliyetçi Hareket Partisi ‘ nin umurundadır.

Bu ve buna benzer harcamaların akıbetini  sormak, bugün olduğu gibi yarında MHP olarak bizim öncelikli görevimizdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.