Osmanlı Sofrası Çubuk'ta

Osmanlı Sofrası Çubuk'ta

Osmanlı Sofrasında 17 Farklı Çeşitte Kebap ve Pide Seçeneği Sizleri Bekliyor

Urfa’nın Kebabı Hatay’ın Döneri Çubuk’ta

Dünyanın en eski ve en lezzetli mutfaklarından Şanlıurfa ve Hatay mutfakları Çubuk’ta Osmanlı Sofrası ismiyle buluşuyor.

Urfa’nın Kebap çeşitleri ve Hatay’ın döner çeşitleri Osmanlı Sofrası ile Çubuklulara hizmet etmeye hazırlanıyor.

-Dünyanın en eski mutfakları Çubuk’ta

Urfa ve Hatay Mutfak Kültürünü Çubukluların ayağına getiren genç işadamları Mehmet Özbey ve Berat Gökçe, yeni konseptleri Osmanlı Sofrası ile damak çatlatan, mide kazındıran lezzetleri vatandaşların beğenisine sunuyor.

-Osmanlı Sofrası, Damak Çatlatan Lezzetler

Türk mutfağı deyince akla ilk gelen yemeklerden olan kebap, et ve pide çeşitlerinin servis edildiği Osmanlı Sofrası, ilçedeki damak lezzetleri listesini sil baştan yeniden listeleyeceği görünüyor.

Çubuk’ta Lezzetli bir kebap deyince ilk akla gelecek mekan olacak Osmanlı Sofrası’nın ne gibi yenilikler getireceği hakkında bilgi veren Mehmet Özbey, ender lezzetleri bir araya getirerek Osmanlı Sofrası’nı oluşturduklarını söyledi.

-Her zaman yenilik yapmayı sevdiklerini dile getiren Özbey, Barbaros Mahallesi Karagöl Cad. No:4 adreslerinde Osmanlı Sofrası olarak hizmet edeceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

”Yıllardır edindiğimiz tecrübeler ve uzun süren araştırmamız sonucunda vatandaşlarımıza yeni bir konsepte hizmet etmek için kolları sıvadık. Yedoy olarak hizmet ettiğimiz lokantamızda yaptığımız tadilatlar ve restorasyon çalışması sonucunda Osmanlı Sofrası ismiyle yeni bir konsepte hizmet etmeye başladık. Dünyaca ünlü iki mutfağı ilçe halkımızın ayağına taşıyoruz. Bunlardan biri Urfa Mutfağı. Urfa Kebaplarında en dikkat çeken özellikler, malzemelerin günlük olması, etin kalitesi, dinlendirilme süresi, pişme derecesi ve ağızda bıraktığı tattır. Bunların bir araya gelmesi kebabın lezzet seviyesini etkiliyor. Elbette pişirilme şekli de önemlidir. Örneğin biz etlerimizi meşe kömüründe korlu ateşte pişiriyoruz. Bir diğeri de Hatay Mutfağıdır. Hatay mutfağında da Hatay usulü dönerleri müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Osmanlı Sofrası olarak 17 farklı çeşitte kebabı ve pide çeşidini vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Yemeklerimiz doğal ürünlerden, Urfa ve Hatay’a özgü tariflerle yapıldığı için, her birinin eşsiz lezzeti vardır. Şanlıurfa ve Hatay mutfaklarını güzel memleketimiz Çubuk’a taşımaktan dolayı çok mutluyuz.”

 

-Urfa’nın lezzetlerini ayağınıza getiren mekan

Kebaplarının damakta lezzet patlaması yaptığı biliniyor. 17 farklı çeşitte kebap ve pide seçeneği bulunan mekana gitmeden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Bir birinden Lezzetli kebapların hepsini de tatmanızı tavsiye ederiz. Özellikle de mezeleri denemeye değer. Mezeden kebaba, salatadan içli köfteye kadar her lezzetin tadı damağınızda kalabilir.

-Osmanlı Sofrası Unvanını hak ediyor

Önceki gün ziyarette bulunan ünlü gurmeBağdatlı’dan tam not almış Osmanlı Sofrası, ön plana çıkan restoranın, Urfa Kebabı, lahmacun ve Hatay usulü dönerleri müşteriler tarafından en çok beğenilenler arasında yer alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.