Önce Sandık Sonra Düğün

Önce Sandık Sonra Düğün

Çubuk'ta Mustafa Kübra Akkoç Tunca çifti, oy kullandıktan sonra düğün salonuna gitti.

Nikah masasına oturacak Mustafa-Kübra Akkoç Tunca çifti, oy vermek için Çubuk ilçesi Yavuz Selim Ortaokuluna geldi. 1162 nolu sandıkta oyunu kullanan Kübra, nikahtan önce imzayı seçmen kağıdına attı. Gelin ve damat, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Damat Mustafa Tunca, 'Biz bu mutlu günümüzde oyumuzu kullanmaya geldik ve tüm vatandaşlarımızın da oylarını kullanmasını isteriz. Herkes akrabalarını, sevdiklerini kollarından tutsun, oylarını kullanmaya götürsün. Kimse oylarını kullanmayı ihmal etmesin. Şimdi oyumuzu kullandık, buradan da düğünümüze gideceğiz inşallah. Allah hayırlısını eylesin.' dedi.

Oy kullanmaya gelen genç çiftçi kutlayan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da 'Allah, mesut bahtiyar eylesin. Düğün günü önce vatandaşlık görevlerini yerine getirdikleri için ve bu duyarlı davranışlarından dolayı çifte teşekkür ederiz.’’ diye konuştu.

Başkan Acehan ve AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, çift ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çiftin bindiği gelin arabası, okulun bahçesinde seçim görevlileri tarafından durduruldu. Çiftten bahşiş alan görevliler, düğün salonuna gidecek araca yol verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum