Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı

Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı

Çubuk ilçesinde okullar arası genç kız ve erkekler masa tenisi turnuvası yapıldı.

 

 Müsabakayla ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kalender, yarışmaya 8 okuldan yaklaşık 96 sporcunun katıldığını belirtti. Müsabakaların Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Salonunda yapıldığını ve 2 gün sürdüğünü söyleyen Kalender, turnuvaya öğrencilerin ve öğretmenlerinin yoğun ilgisi olduğunu kaydederek, ’’Sporcularımızın bu başarısında maddi manevi destek veren tüm yöneticilerimize, öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ederim. Burada derece alan sporcularımız il genelinde yapılacak turnuvalarda Çubuk’u temsil edecekler’’ dedi.

                Turnuvada dereceye giren öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, tüm okulların belirli spor dallarında kulüpleşerek başarılarını artırmalarını istedi. İlçede göreve başladığı günden bu tarafa kulüpleşmenin önemine dikkat çektiklerini anlatan Toprak, kulüpler sayesinde var olan potansiyelin daha da ileriye götürerek ilçeden milli sporcular yetiştirmek istediklerini söyledi.

                İki gün boyunca kıyasıya mücadelenin sürdüğü turnuva sonucunda dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Toprak’ın makamında ödül töreni düzenlendi. Törene Çubuk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Emine Ayla Çiftçi, M. Hasan Ali Bostan Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Fevzi Maman, spor öğretmenleri ve sporcular katıldı.

                Tunuvada Kızlar Kategorisinde birinciliği Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden Özlem Usta, ikinciliği aynı okuldan Kader Çeçen ve üçüncülüğü Meliha Hasan Ali Bostan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Zeynep Yıldırım alırken, Erkekler Kategorisinde birinciliği Çubuk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Bilal Enes Aydemir, ikinciliği Meliha Hasan Ali Bostan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Ahmet Karakaya ve üçüncülüğü ise Çubuk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Abdullah Kellicek aldı.

                Sporculara madalya ve kupaları Toprak ve okul müdürleri tarafından verilirken, bir de hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.