Okul Müdürü'ne birden fazla çocuğa 'cinsel taciz' suçlaması!

Okul Müdürü'ne birden fazla çocuğa 'cinsel taciz' suçlaması!

Bir ilköğretim okulunda yaşanılanlar tam anlamıyla bir rezalet! İddiaların göbeğindeki Okul Müdürü İ.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen son dakika bilgisine göre Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir ilköğretim okulunda yaşanılanlar tam anlamıyla bir rezalet! İddiaların göbeğindeki Okul Müdürü İ.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçmişte Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 'şube müdürü' olarak görev yapan ve sonrasında Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir ilköğretim okuluna 'müdür' olarak atanan İ.G, birden fazla sayıda öğrenciye 'cinsel taciz' suçlamalarıyla önce gözaltına alındı, sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sincan Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Akyurt ilçesi Güzelhisar İlköğretim Okulu Müdürü olarak görev yapan İ.G'nin, okulda öğrenim gören 7'nci sınıfta okuyan kız öğrenciye iddialara göre 4'üncü sınıftan bu yana 'cinsel taciz' uyguladığı ortaya çıktı. Okulda görev yapan bir öğretmenin dikkati sayesinde ortaya çıkan iğrenç cinsel saldırı skandalı üzerine okul müdürü İ.G 30 Ekim günü polis tarafından gözaltına alındı.

İ.G'nin emniyet sorgulamasında iddiaları kabul etmediği, öğretmenler tarafından kendisine komplo kurulduğu yönünde ifade verdiği öğrenilirken, savcılık soruşturması aşamasında ardı ardına gelen ihbarlar ile birlikte 'cinsel taciz' saldırısına uğrayan öğrenci sayısının arttığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

OKUL WEB SAYFASINDAN ADI SİLİNDİ
Yaşanan olayların ardından İ.G'nin müdür olarak görev yaptığı okulun web sayfasından adının ve resminin kaldırıldığı görüldü.

Kaynak: Sözcü 18 Ankara/Akyurt'ta Okul Müdürü'ne birden fazla çocuğa 'cinsel taciz' suçlaması!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.