Öğrencilerden Tekerlekli Sandalye Bağışı

Öğrencilerden Tekerlekli Sandalye Bağışı

Çubuk'ta Yükselen Koleji Ortaokulu öğrencileri tarafından başlatılan kampanyada toplanan paralarla 5 tekerlekli sandalye alındı.

Yükselen Koleji Ortaokulu öğrencileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri arasında, ‘Yeni Yılda Yeni Umutlar projesi’ kapsamında başlattıkları kampanya ile topladıkları parayla 5 tekerlekli sandalye aldılar. Alınan tekerlekli sandalyeler, öğretmenleri eşliğinde öğrenciler tarafından Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği’ne götürülerek ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Ellerinde tekerlekli sandalyelerle Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği’ne gelen öğrencileri, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli aileleri çiçeklerle karşıladı.ogrencilerden-tekerlekli-sandalye-bagisi1.jpg

-Öğrencilerden tekerlekli sandalye hediye alan aileler, duygulu anlar yaşadı.

Yapılan yardımla ilgili bilgi veren Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Kulübü Öğretmen Tolga Pehlivanlı, “Yükselen Koleji olarak ‘Yeni Yılda, Yeni Umutlar’ projesi ile birlikte öğrencilerimizle birlikte ‘her insan engellidir’ sözünden yola çıkarak bir yardım kampanyası başlattık. İhtiyaç sahiplerine el uzatmak adına birlik, beraberlik içinde bir adım attık. Umarım yardımlarımız ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Bizde zaten öğrencilerimiz ile hep birlikte buradayız. Bu dernekte Sebahattin Beyle iletişime geçerek gerekli yardımları yapmayı tasarladık. Şu kadar para yardımıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceğimizi söyledik. Buna göre bir plan program içerisinde halletmeye çalıştık” dedi.  

ogrencilerden-tekerlekli-sandalye-bagisi2.jpg

Çubuk Engelliler Ve Engelli Dostları Derneği Başkan Sebahattin Horoz, “Program Yükselen Koleji öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanmış. Bize maddi olarak bir bağışta bulundular. Bizde 5 adet tekerlekli sandalyemizi ihtiyacı olan kardeşimize teslim edeceğiz. Bunun mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. İnşallah bu şekilde yardımlar devam ettikçe daha fazla insanı hayata bağlayabiliriz” diye konuştu.

ogrencilerden-tekerlekli-sandalye-bagisi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum