ÖĞRENCİLERDEN ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNE ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN ÇUBUK TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNE ZİYARET

Çubuk Yavuz Selim Ortaokulu öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönümü dolayısıyla Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği'ni ziyaret etti.

Çubuk Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü Ömer Mollahüseyinoğlu ziyarette yapmış olduğu konuşmasında, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü’nü haftası nedeniyle Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini öğrencilerimizle ile birlikte ziyaret etmiş bulunuyoruz.

 

Bu vesile ile çocuklarımıza vatan, bayrak ve millet sevgisini aşılamak, vatan, bayrak uğrunda canını seve seve vermekten çekinmeyen kahraman şehit ve gazilerimizi hatırlatmak ve derneği tanıtmaktır.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Terörün insanlara ne kadar zarar verdiğini öğrencilerimiz de görmüştür. Bugün derneğinizde misafir edip, göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı, dernek başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerine, öğretmen, öğrenci ve okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz, dedi.

 

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: “Çubuk Yavuz Selim Ortaokulu öğrencileri tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönümü çerçevesinde derneğimize yapılan ziyaret bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

 

Çubuk ilçesi teröre 72 şehit vermiştir. Hürriyetimizin, bağımsızlığımız ve vatanı sevmenin bir bedeli vardır. Şehitlerimiz canlarını, gazilerimizde bedenin bir parçasını feda ettiler. Bizlere düşen görevde ülkemizi her anlamda ileri götürmektir. Bu nedenle de özellikle siz gençler daha çok çalışıp okumalısınız ve bu vatan için bir şeyler yapmalısınız. Böylece onların canlarıyla sahip çıktığı vatanı sizler de bilim, teknoloji ve güçlü ekonomiyle sahip çıkmalısınız. Herkes bu vatana birlik içinde sahip çıkmalıdır. Çünkü bu ülke kolaylıkla kazanılmadı, dedi”

 

Şehit Babası ve aynı zamanda Kıbrıs Gazisi olan Ramazan Gergin de, “Cenabı Allah’ın bana vermediği şehitliği oğlum Ali Gergin'e vatani vazifesini yaparken Ağrı'nın Tendürek bölgesinde bölücü terör örgütü PKK’ya karşı düzenlenen operasyonda nasip etti. Bana nasip olmayan şehitlik makamı, oğluma nasip oldu. Bizim evlatlarımız sizlerin rahat okumaları ve bizlerin huzurlu yaşamaları için şehit oldular, dedi.”

 

Dernek başkanı Zeki Avan tarafından ziyaretin asına öğrencilerin okullarına Türk Bayrağı ve Çubuk İlçesinin 72 Şehit fotoğraflarının bulunduğu çerçeveli pano hediye edildi. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.