ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLENECEK

ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Çubuk ilçesinin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla "Esenlik Şehri Çubuk" konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek.

 

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmayla ilgili bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, fotoğrafların son teslim tarihinin 3 Mayıs 2013 olduğunu söyledi. Özden, yarışmanın amacının ilçe sınırlarındaki doğal, kültürel, insani ve tarihi değerlerin keşfedilmesini ve tanıtımını sağlamak olduğunu belirtti.

Yarışma nedeniyle çekilen fotoğraflar aracılığıyla bugünün Çubuğunu geleceğe taşıyacaklarını anlatan Başkan Özden, yarışma ile ilgili şu bilgileri verdi:

"İlçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini ön plana çıkartmak amacıyla düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasında ayrıca iyi bir de arşiv oluşturulacak. İlçemizin zenginliklerini anlatıcı tanıtıcı yayınlar yapmak, yarışmalar düzenlemek, sergiler açmak, sosyal, kültürel, turistik içerikli her türlü organizasyonları gerçekleştirmek görevi bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında birinciye tam altın, ikinciye yarım altın ve üçüncüye çeyrek altın ödülü verilecektir.

Mansiyon ödülü ise dünyaca ünlü Çubuk Agat taşlarından yapılmış takılar olacaktır. Yarışma ile ilgili başvurular 15 Mart 2013 tarihinden itibaren başlayarak son başvuru ve fotoğrafların teslim tarihi 3 Mayıs mesai saati sonunda bitecektir. Jüri değerlendirmesini 5 Mayıs'ta yaparken ödül törenimiz ise 12 Mayıs'ta gerçekleştirilecektir."

Yarışmanın genel ve doğa olarak 2 kategoride gerçekleştirileceğini anlatan Başkan Özden, yarışma ile ilgili detaylı bilginin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü-nden alınabileceğini ifade etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.