Müjde! 5 Yıldızlı Halı Saha Açılıyor

Müjde! 5 Yıldızlı Halı Saha Açılıyor

Ankara’da bir ilk!. Ankara’nın Çubuk ilçesinde FİFA 3 Omurga Halı kaplı ve tamamı gri granür dolgulu 5 yıldızlı kapalı halı saha açılıyor.

Girişimcilerin bir araya gelerek oluşturduğu firma tarafından, Topkapı Futbol Sarayı ismi ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha  0545 634 15 55 numaralı telefonla rezervasyon almaya başladı.

Hem halı saha standardı hem de sosyal alanlarıyla ‘Gerçek bir Futbol Deneyimine Hazırmısınız?’ sloganıyla açılan Topkapı Futbol Sarayı, atış poligonu ile de Ankara ve Çubuk’ta bir ilk olacak.  

FİFA 3 standartlarının tümüne uyarak Türkiye’de ilk 5 arasına giren Topkapı Futbol Sarayı,

“Saha, futbol oynamaya gelen futbol severleri tamamı gri granür dolgulu FİFA 3 Omurgalı yumuşak zemin, kaliteli hizmet, hijyenik ortam, 18 adet 200W’lık LED, Vip soyunma odaları, kafeterya, mescidi, geniş otoparkı ile buluşturuyor. Bir çok ayrıcalığın ve yeniliklerin olduğu Ankara’nın en iyi kapalı futbol halı sahasında ayrıca atış poligonu da bulunuyor. Özel soyunma odaları, özel tribün ve diğer bir çok hizmetler ile en rahat, konforlu ve gerçek bir futbol oynayacağınız bir merkez halini alıyor. Siz de kaliteli bir hizmet ve rahatlık istiyorsanız Topkapı Futbol Sarayı’na uğramalısınız.”

Spor yapmak ve bunun tadına varmak istiyorsanız naçizane önerilerimize kulak vermelisiniz.

Gerçek bir Futbol Deneyimine Hazırmısınız?

FİFA3 Omurga Halı

200 W X 18 Adet LED Aydınlatma

Tamamı Gri Granür Dolgu

Vip Soyunma odaları

Cafeterya ve daha bir çok ayrıcalık

Rezervasyon 0545 634 15 55

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum