Muhsin Yazıcıoğlu Çubuk'ta

Muhsin Yazıcıoğlu Çubuk'ta

Yazıcıoğlu, Çubuk'ta , esnaf ve çiftçilerin sorunlarını dinledikten sonra partisince düzenlenen seçim mitinginde halka hitap etti.

BBP Çubuk İlçe Teşkilatının Atatürk Parkında düzenlediği katılım törenine binlerce vatandaş katıldı.

  Perşembe günü saat 12.30"da başlayan Proğrama BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları, Ankara İl Başkanı Çubuk Belediye Başkan Adayı Durali Simsar,  Meclis Üyesi adaylar ve binlerce vatandaş katıldı.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Atatürk Parkına gelişinde “Başbakan Muhsin” sloganları ile karşılandı.

Katılım töreninden önce vatandaşlara Sakarya Şiirini okuyan ve bir konuşma yapan Süleyman Haksever binlerçe kişiye duygulu anlar yaşattı.

BBP Çubuk Belediye Başkanı Durali Simsar ve BBP Genel Başkan Yardımcıları da vatandaşlara hitap ettiler.

BBP"ye katılan partililer vatandaşlara tanıtılarak kendilerine BBP rozetlerini Yazıcıoğlu taktı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu,yaptığı konuşmada  "DTP Kürtlerin değil terör örgütünün sözcülüğünü yapıyor. DTP dışında hiç bir parti ve aday bizim hedefimiz değildir" dedi.
BBP lideri, 29 Mart yerel seçimlerinde partisinin büyük bir sıçrama yapacağını söyledi. Yazıcıoğlu, seçim çalışmaları ve partiye katılım töreni nedeniyle Ankara'nın Çubuk ilçesine gitti. İlçedeki partililerin yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Yazıcıoğlu, seçim otobüsü üzerinde vatandaşlara hitap etti.




Siyasetin kavga değil hizmet aracı olduğunu belirten Yazıcıoğlu, "Siyaset münafığı olmadan, verdiğimiz tüm sözleri tutarak millete hizmet etmek için bu yola çıktık" dedi. DTP dışında hiç bir parti ve adayı hedef seçmediklerini söyleyen Yazıcıoğlu, "Çünkü partilerin hiçbiri benim düşmanım değil, adayları da tanımadığım için onlar hakkında olumsuz yorumlar yapmam. Ben tek bir partiye karşıyım. O parti de kocası dağda, karısı mecliste, milleti tahrik eden, Anayasayı ve kanunları hiçe sayan DTP'dir. DTP, Kürt vatandaşlarımızın partisi değildir. Kütler bizim kardeşimiz PKK düşmanımızdır. PKK, Türkmen, Kürt, Alevi, Sünni bu ülkede yaşayan herkesin ortak düşmanıdır. Yıllarca bu kanlı örgüt yüzünden yatırıma harcanması gereken milyarlarca lira terörle mücadeleye gitti. DTP parti değil, terör sözcülüğü yapıyor" diye konuştu.
DTP'li Ahmet Türk'ün TBMM'de Kürtçe konuşmasına sert tepki gösteren Yazıcıoğlu, "Milleti tahrik etmek, germek için Meclis'te Kürtçe konuşuyor. Kürtçe konuşanlar bizim kardeşimizdir. Ama sen resmi dili Türkçe olan bir ülkede devlete meydan okuyamazsın. Yaparsan haddini bildirirler. Buna haddini bildirmeyenlere de millet haddini bildirir" diye konuştu.




Bozuk sistemi değiştireceğiz
BBP'nin arkasına içte ve dışta hiçbir kirli sermayeyi almadan sadece millete dayanarak yoluna devam ettiğini vurgulayan Yazıcıoğlu, "Ben Anadolu çocuğuyum, benim tohumlarım natüreldir, hormonsuzdur. Biz bu bozuk, kötü sistemi değiştireceğiz" dedi.
BBP lideri, başta memleketi Sivas olmak üzere birçok il, ilçe ve beldede seçimleri kazanacaklarını belirterek, şunları söyledi: "Biz realist düşünüyoruz, bu yüzden kazanabileceğimiz yere asılacağız. Türkiye'nin her bölgesinden en az 5-10 ilçe ve belde belediyesini alacağız. Türkiye'nin tüm ilçelerinde il genel meclisi adayı koyduk. Yüzde 10 baraj sorunu olmayan bu seçimlerde sıçrama yapacağız. Bize bu fırsatı verin. Diğerlerine verdiniz ne oldu? Ne yaptılar?" Yazıcıoğlu, konuşmasının adından Çubuk'ta partisine katılanlara rozetlerini taktı. Program boyunca BBP'liler, "Başbakan Muhsin", ve "Durma ilerle Alperenler seninle" şeklinde sloganlar attı.













HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum