Mobil Araç Muayene İstasyonu Çubuk'ta

Mobil Araç Muayene İstasyonu Çubuk'ta

Karayolları tarafından Ankara'da açılan modern araç muayene istasyonuna ek olarak, talebin yoğun olduğu Çubuk’ta da mobil araç muayene istasyonu hizmete girdi.

İlçede araç muayene istasyonuna ihtiyacın olduğunu belirten Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, mobil araç muayene istasyonu ile bu ihtiyacın giderilmesinin amaçlandığını ifade etti. Daha önce atıl vaziyette duran Sanayi Caddesindeki alanın Fen İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenip muayene istasyonuna tahsis edildiğini belirten Özden,"" İlçe halkımızın araç muayenesi için Çubuk dışına gitmesini önlemek üzere Çubuk Şoförler Odası ile birlikte girişimlerimiz sonucu mobil istasyonun kurulması sağlanmıştır. Bundan sonraki hedefimiz ayda bir değil birden fazla hizmet vermesini sağlamaktır. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun"" dedi.
Mobil muayene istasyonun amacı AB standartlarında sürücülerin sağlam ve her şeyiyle eksiksiz araçlara binmesini ve trafik güvenliğini sağlamak olduğunu belirten Çubuk Şoförler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş, mobil istasyonda olsa AB standartların da uzman kadroyla hizmet verildiğini söyledi.
Dış görünüm, mekanik durum, trafiğe uygunluk durumu ile ecza dolabı, çekme halatı, yangın söndürme tüpünün kesinlikle bulunması gerektiğini vurgulayan Erdoğmuş,""Sürücülerimizin bu konuda azami duyarlılık göstermesi ve hizmet veren arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını bekliyoruz"" dedi.

Mobil Araç Muayene istasyonu ilçe de bulunan sanayi sitesinde hizmet verecek olması vatandaşlar arasında olumlu karşılandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum