Minikler Sordu,Başkan Cevapladı

Minikler Sordu,Başkan Cevapladı

Çubuk Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu Öğrencileri, Çubuk Belediyesi'nin Eğitime ve Gençlere Bakış Açısını Öğrenmek Amacıyla Belediye Başkanı Lokman Özden'le Makamında Bir Röportaj Gerçekleştirdi

Çubuk  Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencileri, Çubuk Belediyesi'nin eğitime ve gençlere bakış açısını öğrenmek amacıyla Belediye Başkanı Lokman Özden'le makamında bir röportaj gerçekleştirdi. Başkan Özden, ilçedeki eğitim başarısının artması için belediye olarak her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu 6-D sınıfından Furkan Ayan, Yavuz Akkoyun, Osman Yıldırım ve Mikail Özdoğan isimli öğrenciler, eğitimle ilgili düşüncelerini ve projelerini öğrenmek amacı ile Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ettiler. Okul dergileri için yapılan röportajda öğrenciler Başkan Özden'in dilinden Çubuk Belediyesi'nin eğitime desteklerini dinledi.

Çubuk Belediyesi'nin okul tadilatı, bahçe düzenlemesi, okul araç ve gereçleri konusunda birçok okula destek olduğunu söyleyen Başkan Özden, Ankara Büyükşehir Belediyesi imkanları dahil ellerinden geldiği ölçüde okullardan gelen hiçbir ricayı geri çevirmediklerini ifade etti. Sosyal etkinliklerde Belediye Otobüslerini de okullara seferber ettiklerini kaydeden Başkan Özden, 'Öğrencilerimiz yeter ki okusunlar, yeter ki vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar. Biz eğitime elimizden gelen desteği veririz. Bunları yaparken öğrencilerimizden sadece şunları istiyoruz. Öğrencilerimiz okusun, bilgilensin, kendini geliştirsin, sporunu yapsın, kötü alışkanlıklardan uzak dursun' diye konuştu.

İlçedeki gençlerin spor yapabileceği ve oynaya bileceği alanları da artıracaklarını ifade eden Başkan Özden, geçtiğimiz yıl 8 park yaptıklarını ve bu yılda 15'e yakın yeni park yapmayı planladıklarından bahsetti. Öğrencilerin belediye başkanlığından memnun musunuz sorusuna Başkan Özden, 'Belediye başkanlığı zor bir iştir, büyük fedakarlık ister. Ancak ben görevimi severek ve isteyerek yapıyorum. İlçeme faydalı oldukça ve yeni işler yaptıkça daha çok mutlu oluyorum. İnsanların isteğini yerine getiremediğim zamanlar ise mutsuz oluyorum. Bu nedenle de ancak sevgi ve özveri ile yapılacak bir iştir belediye başkanlığı. İnsanları sevmek, şehri sevmek gerekir. Hemşerilerimizi ve ilçemizi seviyoruz. Gelecek nesillere daha güzel bir Çubuk bırakabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz'diye konuştu

Çubuk'un yakın zamanda üniversiteye ve büyük okullarla ev sahipliği yapması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Özden,'İlçemizdeki eğitim seviyesini yukarı çıkarmak istiyoruz. Çubuk'un bir eğitim merkezi haline gelsin istiyoruz' dedi.

Can kulağıyla başkanı dinleyen ve not alan minik gazeteciler, eğitime desteğinden ve keyifli röportajdan dolayı Başkan Özden'e teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.