Minik Eskrimciler, Başkan Özden'i Ziyaret Etti

Minik Eskrimciler, Başkan Özden'i Ziyaret Etti

Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonası'nda madalya alan sporcular, Türkiye Eskrim Federasyonu As Başkanı Mustafa Kalender ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i ziyaret etti.

Bolu'da düzenlenen "Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonası" müsabakalarına katılan ve dereceye girerek madalya alan Bekir Yılmaz Spor Kulübü ile 1402 Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Eskrim Federasyonu As Başkanı Mustafa Kalender ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ederek, başarılarını paylaştı.

Ziyarette, Çubuk'u temsilen iki kulüpten 40 sporcunun katıldığını söyleyen Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü ve Türkiye Eskirim Federasyonu As Başkanı Kalender, sporcularının iyi bir başarı gösterdiğini bildirdi.

Eskirim sporuna ilginin her geçen gün arttığını vurgulayan Kalender, bunda başta belediye başkanı olmak üzere tüm ilçe yöneticilerinin katkısı ve emeği olduğunu ifade etti. Daha önceleri olduğu gibi bu turnuvaya katılmalarında belediyenin büyük katkısının olduğunu kaydeden Kalender, sporculara verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

Sporun uzun süren bir eğitim dönemine ihtiyacı olduğunun altını çizen Kalender, "Eğitim ile birlikte sporcuların müsabaka tecrübeleri arttıkça başarıları da artmaktadır. Bu güne kadar yaptığımız tüm çalışmaların meyvesini vermeye başladığını düşünüyorum. Müsabakaya katılan 500 sporcunun arasında minik erkeklerde 1402 Çubuk Gençlik ve Spor kulübü sporcularımızdan Atilla Özmen ikinci olurken, minik bayanlarda Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor kulübü sporcularımızdan Duygu Topuz ikinci oldu. Yine aynı kulüpten Hacer Metin'de üçüncü oldu. Sayın başkanımız bu güne kadar kulüplerimize ve sporcularımıza her zaman destek oldular. Biz kendilerine ve ekibine sporcularımız ile birlikte teşekkür etmek istedik" diye konuştu.

Bekir Yılmaz Spor Kulübü ve 1402 Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının ilçenin gururu olduklarının vurgulayan Belediye Başkanı Lokman Özden ise sporcuların başarılarıyla ilçede herkese örnek olduğunu söyledi.

Göreve geldiklerinden bu güne kadar eğitime her zaman destek olmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Özden, "Biz gençlerimiz için ne yapsak azdır. Onlar geleceğimizin teminatıdır. Yapılan desteklerin ardından bu şekilde başarılar geldiği zaman bizler de çok mutlu oluyoruz. Sizlerle birlikte müsabakalara katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Özden, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.