Milletvekili Aday Adayları Ziyaretlere Başladı‏

Milletvekili Aday Adayları Ziyaretlere Başladı‏

AK Parti Ankara 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olanlar ilçelerde ziyaretlere başladı.

AK Parti Ankara 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olanlar ilçelerde ziyaretlere başladı. Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve Ak Parti Çubuk İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden aday adayları süreçte kendilerine destek istediler.

-Aday Adayları Başkan Acehan’ı Ziyaret Etti

Ap Parti 2. Bölgeden Milletvekili aday adayı olan Şakir Arıkan, Seyit Koca, Ahmet Öztürk, Mehmet Tellioğlu, Ali Olgun Boydak ve Zeynep Beyza Karakoç Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş’ı ayrı ayrı makamlarında ziyaret etti.

-Şakir Arıkan ve Seyit Koca Divan Gecesine Katıldı

Kısa bir süre önce Ankara Milletvekili Aday Adaylıklarını açıklayan Şakir Arıkan ve Seyit Koca ilk ilçe ziyaretlerine Çubuk’tan başlayarak Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ankara Divan Gecesi’ne katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.  

-Şakir Arıkan Hızlı Başladı

adaylar5.jpg

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Ak Parti Milletvekili aday adayı Şakir Arıkan, Ak Parti İlçe Teşkilatında ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıya katıldı. Çubuk Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Kadın Kolları Başkanı Naime Çetin, Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı toplantıda Arıkan, milleti ve seçim bölgesi için yapmak istediği projelerini anlatarak, milletvekilliği adaylık sürecinde destek istedi.

-Ankara’ya daha çok hizmet için varım

Çubuk İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitiren Arıkan, sırasıyla Çubuk Belediyesi, Ankara Metrosu-BUGSAŞ ve BOTAŞ’ta çeşitli kademelerde görev yaparken, ulusal ve uluslararası projelerde imza attı. BOTAŞ’da Genel Müdür Yardımcılığı yaparken, Viyana’da kurulu Nabucco Gas Pipeline GmbH’te Teknik Daire başkanı olarak görevlendirilen ve daha sonra BOTAŞ’ta Baş Müşavirliğinden istifa ederek milletvekili aday aday olan Arıkan, “Doğup büyüdüğüm ve yaşadığım bölgemin sorunlarını, çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Hep birlikte yaşadığımız sorunları partime, meclise ve ilgili yürütme kurullarına taşımak ve çözmek için milletvekilliğine talip oldum” dedi.

Bugüne kadar bulunduğu görevler ve projelerle Türkiye´ye hizmet ettiğini aktaran Arıkan, AK Parti çatısı altında Ankara’ya daha çok hayırlı hizmetlerde bulunmak istediğini sözlerine ekledi.

Çıktığı bu yolda Şakir Arıkan ve diğer milletvekili aday adaylarına başarılar dileyen Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, “Bu parti çatısı altında siyasete giren, aday adayı olan herkes bizim için değerli. Allah her zaman doğru olanın yanındadır.  Bu seçimlerde de sizin gibi pırıl pırıl aday adaylarımız ile yapacağımız çalışmalar neticesinde hem ilçemize hem Başkentimize, hem de ülkemize hayırlı hizmetler kazandırmaktır. Hedefimiz bölgemizdeki partimizin milletvekili sayısını daha çok artırmaktır” dedi.

adaylar7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum